![]() |
Yeni Tekneyi Denedik.
Cumartesi 26/12/2009 ADB belgesini almadım diye suya açılmayacaktım ama duramadım da eskiden Miçoluk yapmış arkadaşın Akan la cuma akşamından konuşmuştuk cumartesi dolaşalım diye, çocuklarda benden çok hevesliler cumartesi saat 11:30 da çıktık önce tekneyi nereden indirsek tartışmaları ırmaktan girmeyi kararlaştırdık ve indirk ırmağın denize birleştiği yer biraz çalkantılı idi çocuklar ve hanım epey tedirgin oldular ama açıklara çıkınca rahatladık hepimizde. Önce amatörce bir sırtı denemesi ve avımız :) hemen geri iade edildi.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sonrasında 2 saat süre zarfında vuruşunu bile hissetmediğimiz ama gelince herkese acaip gaz veren misafir küçük olanı suya iadae edecektik ama iğneyi çıkarana kadar ölmüş olduğunu gördük. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Herkese bir anda avlanma hırsı geldi eşim çocuklar hepsi :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Acaip bir dip akıntısı vardı oltaları yerinde tutmak imkansız o arada hepimizide biraz deniz tuttu sanırım ufak ufak mide bulantıları başlayınca dönme kararı alındı, çocuklar ırmaktan çıkmaya korkunca onları deniz kenarına bırakıp [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ırmaktan arabanın yanına geldik tekneyi karaya aldık bu sefr araba gömüldü rezillik diz boyu ama olsun hepsine değer bir gün oldu Rastgele |
Mehmet abim hayırlı olsun..
Güzel görüntüler.. Paylaşım için teşekkürler.. Herzaman RASTGELSİN.. |
Gerçekten çok güzel bir aile tablosu :) bu güzelliklerin devamını dilerim :)
|
Mehmet bey gerçekten harika bir tablo..ama eğer yenge bir balık tutarsa vay haline. senden önce teknede alır soluğu..çünkü kendimden biliyorum.benim hanım da olta hastası oldu..Avlarınızın devamını dilerim...
|
aıle ıle bırlıkte balık keyfı muhtesem olmustur emınım.. avınız daım olsun
|
Teknenizin hayırlısı olsun,
kazasız, belasız nice iyi avlar yapmanız temennisiyle güle güle kullanın :) |
mehmet abi tüm aileyi kutlarım..
|
Tebrikler ve hayırlı olsun. Bu arada; resimdeki balığın türü nedir?
|
Mehmetcim teknen hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dileklerimle.
|
Tekneniz hayırlı olsun.
İnşallah birdaki sefere güzel avlarda yaparsınız. Aile'cek güzel bir geçirmişsiniz. Her daim rastgelsin... |
Saat 23:58. |