RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Seferihisar Tatbikat 04-12-09 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6587)

griff 31-12-2009 01:02

Seferihisar Tatbikat 04-12-09

Biraz geç ama 04-12-09 Ali abi-Tolga ve Ben

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Buda kasnakla yakalandığı an :D Yem danagöz mercan..
ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

Necati ARAT 31-12-2009 08:16

Özgür kardeşim..
şansınız açık olsun her zaman....
Paylaşım için teşekkürler..
Emeğine sağlık..

Not: Forum kuralları gereği gerek foto gerekse videolarda mümlün olduğunca sigara ve alkol görüntüleri bulundurulması veya yayınlanması yasaktır lütfen bu konuya dikkat edelim...

seyirsubayi 31-12-2009 10:49

harıka bır av nasıbınız bol olsun ...

mehmetulas 31-12-2009 11:58

güzel bir av
en kötü avınız böyle olsun

delvel 31-12-2009 17:10

tatbikat başarılı sonuçlanmış.
kılıç ve mercanlar güzel.
tüm ekibi tebrık ederim..

kaptankarabulut 31-12-2009 17:41

Özgür kardeşim. harika bir av çıkarmışsın devamını dilerim.

Onur Özben 31-12-2009 21:29

Yazık olmuş zavallı kılıça.Keşke kıymasaydınız garibime.Zaten ergen olsa büyük ihtimalle avlandığınız takımı alıp götürürdü.Toyluğuna canından olmuş :(
Yinede bize tebrik etmek düşer.Bol nasipli avlar, iyi yıllar....

Onur Özben 01-01-2010 00:37

Videoyu birdaha izledim ve içimden okadar çok şey yazmak geldiki.... ahhh ahhhhh.
Özgür kardeşim resmlerde 19 tane balık saydım kılıç haricinde.3 tanesi 1 kişi doyuracağını varsaysak 6 kişiyi doyurabilecek balık var orda.Resimlerde 2 bayan görünüyor videoyu çeken kardeşim birde sen toplan 4 kişi görüyorum ben senin raporundan .Hadi olsun 2 kişiden görünmeyen var zaten tuttuğun balık size yeter.Ha dersenki biz kalabalığız balık küçük müçük ben mideme bakarım bişey diyemem.Ancak bu tip platformlarda insanlar sürdürebilir yaban hayatı için satırlarca yazı yazmakta.Umursamıyorsan senin bileceğin iş ama ben umursuyorum ve herkese bu çağrıyı yapmaya devam ediyorum.Devletin sirkülerini değil lütfen vicdani sirkülerinizi göz önünde bulundurun.Şahsen ben büyüdüğünde yakaladığımın 4-5 katı büyüklüğe ulaşabilecek balık yakalarsam ne olursa olsun denize iade ediyorum.Herkesten aynı sağduyuyu rica ediyorum...

griff 01-01-2010 13:40

Herkese yorumları için teşekkür ederim ...

ADNAN 01-01-2010 23:36

Özgür tebrıkler görüntüler harika kılıç balığı ile heycan dorukta tekrar tebrıkler, teknik olarakta sabırlı bir anlayışla 30 luk misina ile çekmek walla tekrar tebrıkler..

Saat 23:24.