RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Zeytinler 01.01.2010 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6598)

mutlupiroglu 01-01-2010 21:08

Zeytinler 01.01.2010

eşim ve ben
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

herkese merhabalar,
bugün havanın sert olacağını bile bile saat 14:30 gibi eşimle birlikte zeytinlere gittik.olta atacak avlak ararken sadece resimlerden tanıdığım kadarıyla Hasan Balıkçı olduğunu düşündüğüm birini gördüm.bende aynı yerde avlanmayı düşünüyordum.yanlarına gittim,hasan abiyle,serkanla,hasan abinin yeğeni ile tanıştık.birlikte olta atmaya başladık.hasan abiden birçok şey öğrendim.serkanın demlediği çayı içerken sohbet ettik.sanki çok öncelerden tanışıyormuşuz gibi bir samimiyet doğdu aramızda yada ben öyle hissettim.akşam 17:15 te oradan ayrıldık.zeytinlerden balıksız döndüm ama sohbeti balıktan önde tutan,doğaya son derece saygılı üç arkadaş edindim.umarım tekrar görüşürüz.

güzel uğraşlar

eşim iyi balıkçıdır

birde hava güzel olsaydı

hasan abi,serkan biladerim ve ercan dostluğunuz gerçekten çok güzeldi teşekkürler

ibrahimz35 01-01-2010 21:27

Mutlu Bey, her zaman dediğimiz gibi...
Balık bahane sohbet şahane...
İnşallah birdaki sefere hem sohbet eder hemde balık yakalarsınız.
Serkan'ın çayından bende içmiştim, tadı damağımda kaldı...

Hasan BALIKÇI 01-01-2010 21:34

Alıntı:

mutlupiroglu tafarından gönderildi (Mesaj 68491)
herkese merhabalar,
bugün havanın sert olacağını bile bile saat 14:30 gibi eşimle birlikte zeytinlere gittik.olta atacak avlak ararken sadece resimlerden tanıdığım kadarıyla Hasan Balıkçı olduğunu düşündüğüm birini gördüm.bende aynı yerde avlanmayı düşünüyordum.yanlarına gittim,hasan abiyle,serkanla,hasan abinin yeğeni ile tanıştık.birlikte olta atmaya başladık.hasan abiden birçok şey öğrendim.serkanın demlediği çayı içerken sohbet ettik.sanki çok öncelerden tanışıyormuşuz gibi bir samimiyet doğdu aramızda yada ben öyle hissettim.akşam 17:15 te oradan ayrıldık.zeytinlerden balıksız döndüm ama sohbeti balıktan önde tutan,doğaya son derece saygılı üç arkadaş edindim.umarım tekrar görüşürüz.

mutlu kardeşim seni ve eşini tanımak sizlerle sohbet etmek yeni yılın ilk gününde nasip oldu :)her ikinizide tanımaktan büyük mutluluk duyduk:)
bu mutluluk keşke balık tutarak biraz daha fazlalaşmış olsaydı :)çok hoş olurdu.
eğer 10 dakika daha dursaydınız bir paşa ile karşılacaktınız :'(ama sağlık olsun başka sefere hem hava güzel olur hem sohbet hemde balık tutmak aile ortamıyla dahada güzel olacaktır:)

sevgilerimle

ADNAN 01-01-2010 23:14

Ahh paşa sen nelere kadirsin :) yeni yıla girerken bile dostları bir araya topluyorsun, kutluyorum sizleri..

paşalı 01-01-2010 23:15

Dostluklar hep baki kalsın hiç bitmesin.Sizler için çok güzel bir rastlantı olmuş.

Yağız DEMİR 02-01-2010 09:05

eee sloganımız bellı balık bahane sohbet sahane ınsallah bızlerde sızınle tanısır ve bu dostlukları daha da ılerletırız

Murat ADAK 02-01-2010 10:41

Mutlu kardeşim aramıza hoş geldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.

mutlupiroglu 02-01-2010 10:49

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

mehmetulas 02-01-2010 12:16

mutlu kardeşim aramıza hoşgeldin.
İşte balık sevdası insana çok güzel arkadaşlarda edindiriyor

Anıl ÜNALAN 02-01-2010 13:51

Hasan abim ve serkan abiyle tanisma firsati bulmaniza sizin adiniza gercekten cok sevindim, balikcilikla ilgilenen her insanin tanismasi gereken bir ikili :)

Evet her zaman denildigi gibi balik bahane muhabbet sahane. :)

Saat 21:47.