![]() |
Murat ADAK & Barış Kaptan
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Barış kaptanla yaptığımız 2009 un son avı.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sabah saat06:30 civarı ıldırıdan suya çıktık. Hava kopacak gibi görünüyordu. Tabiki biz önce ALLAH(C.C.) A sonra kaptana güvendiğimiz için kararı kaptana bıraktık. 15_20 dakika sonra orkinos çiftliklerinin oradaydık. Hava iyiden iyiye sertlemeye başlamıştı.:confused: Çapamızı attıktan sonra tabiki oltalar suya;) Ama nemümkün ayakta bile zor duruyoruz.:oha: Bu arada hüseyin arkadaşımız deniz tutmasına maruz kaldı.:( Yarım saat dayana bildik. Kaptan gerenceye kaçalım dedi ve rotamızı gerenceye çevirdik. Yolda dalga boyu 1.5_2 metre civarı. Kaptanımız tecrübeli olduğundan çok fazla hisset meden sağolsun bizi gerenceye yetiştirdi Aman ALLAH ım odane sanki fırtına gerenceye hiç uğramamış. Aynı denizde bukadar farklılığı ilkdefa yaşadım. Ve sonunda Çapamızı suya indirdik şükür. Herkes için keyifli bir gün oldu. Ve benim payıma düşenler yukarıda NOT: Diğer resimleri de yükledim... 06/01/2009. Kalın sağlıcakla. |
Heyyt be kardeşim hele şükür..
Resimler geldi... Kardeşim seni Hüseyin kardeşimizi ve barış kaptanı kutlarım.. Harika bir av ölmuş tebrikler.. Beni ne zaman götürüyorsun balığa şimdi anlat bakalım.. |
Alıntı:
Sen nezaman istersen;) Bunlar bendeki resimler . Resimlerin devamı kaptanda. |
Murat kardeşim tebrikler..2009 u mutlu bir sonla noktalamışsın.seni ekibini ve kaptan arkadaşımızı da kutlarım..umarım bir gün buralarda da bir harikalar yaratırız hep birlikte...
|
Alıntı:
İnşallah gideriz abi bir gün;) |
murat biladerim hem seni hem barış kaptanımızı yürekten kutlarım harika bir av olduğu resimlerden belli oluyor:helal:
herzamanda bunlardan daha iyi olması dileğiyle bu güzel kareleri bizlerle paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim.:) barış kaptanla tanışmayı bende çok istiyorum inşallah buda yakın bir zamanda olur :) |
murat abi tüm ekibi tebrık ederim.
ortaya karışık olmuş ve yılı iyi kapatmışsınız:) |
murat kerdes senı ve barıs kaptanı tebrık ederım yıne balıklarla donmussunbuz valla en kısa zamanda hep beraber bır balık avı yaparız ınsallah kardes
paylasım ıcın tesekurler |
Alıntı:
İnşallah en yakın zamanda tanışmak dileğiyle;) |
Alıntı:
|
Saat 15:16. |