![]() |
Avlaklarımdan Karareis
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sevgili dostlarım :)sizlere daha önce avlak yerlerimi sizlerede anlatacağımı söylemiştim :)önce kokar ı anlattım şimdi karareisi:) karareis mevsimi geldiğinde çok verimli keyif veren ve herkesin rahatlıkla av yapabileceği bir yerdir ;) sadece sıkıntı site sahili olduğu için temiz tutma etrafa saygılı olma çevremize zarar vermeden avlanmaktır bu hiçte zor birşey deyildir sizlere inandığım güvendiğim için ve herbirinizin çevre dostu olduğunu bildiğim için bu yerleri tek tek sizlerle paylaşacağım :) bu avlak yerinde av yapmak gerçekten çok kolaydır geniş bir sahile sahip olduğundan kimse rahatsız olmadan balık avlayabilir ister organizasyon ister arkadaşlarınızla isterseniz ailenizle çok keyifli ve huzurlu bir hafta sonu geçirebilirsiniz :) çıkacak balık türleri=paşa(çipura),mercan ve daha birçok çeşit yem=yengeç,madya,mamun,boru kurdu ve sülünez mevsim=şubat ,mart, nisan ,mayıs TAKIM=İğne 4 numaradan 0.2 mustang,misina 0.28 den 0.40 a kadar kurşun ise misinanızın gücüne göre atarken koparmazsanız en az 50 gr kurşun ister gezer yapın ister klasik olta kullanın fark etmez hepinize rastgelsin avlak resimleri buyrun [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] güzel olan herşey paylaşılırsa dahada güzel olur çevreye saygılı olarak |
hasan abi güzel yerler, ama sen böyle her avlak yerini bana gösterirsen hepsinde
kamp yapmak zorunda kalırız.. şafak 80:D |
ne zaman gidiyoruz kamp yapmaya hasan abicim:):)
|
265 kişilik bi organizasyon düzenlenebilicek kapasitede bir sahil :)
Hasan abi senle gitmeden ben böyle yerleri öğrenemem. Elimden tutup götürmen lazım :) Ellerine sağlık abi paylaştığın için. |
Alıntı:
|
havalar duzelse gıtmek ıstıyorum
|
Alıntı:
amaç balıksa balık, dostluksa dostluk ne ararsanız burada olacak :)tabiki beraberde buralarda balık tutup kamp yapacağımız günlerde gelecek. bu güzel organizasyonu PAŞA TEM önderliğinde siz üyelerimizle birlikte karar verip gerçekleştireceğiz vakit zaman hava şartları el verdiği zaman :);) |
Alıntı:
|
Hasan Abi paylaşım için teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Saat 14:59. |