RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Rastgelsin Kahvesi (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=115)
-   -   Izmirde nereden balık avı malzemeleri alabilirim (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6637)

BALIKÇIHOROZ 13-01-2010 21:06

Izmirde nereden balık avı malzemeleri alabilirim

herkese merhabalar,sevgiler saygılar.yarın iş nedeniyle İzmirde olucam. gelmişken başta iğne olmak üzere biraz alışveriş yapmak istiyorum.yardımcı olabilecek değerli dostlarımdan ricam ;fiyat konusunda uygun,bol çeşit bulabileceğim bir malzemeci tavsiye edebilirmisiniz.semt olarak nerede bulunurlar.herkese teşekkürler.

Hasan BALIKÇI 13-01-2010 21:13

Alıntı:

BALIKÇIHOROZ tafarından gönderildi (Mesaj 69182)
herkese merhabalar,sevgiler saygılar.yarın iş nedeniyle İzmirde olucam. gelmişken başta iğne olmak üzere biraz alışveriş yapmak istiyorum.yardımcı olabilecek değerli dostlarımdan ricam ;fiyat konusunda uygun,bol çeşit bulabileceğim bir malzemeci tavsiye edebilirmisiniz.semt olarak nerede bulunurlar.herkese teşekkürler.

abdurahman kardeşim sana önerebileceğim ÇAĞLAR AV BEN 15 senedir buradan alış veriş yaparım sahibi faruk abi ve hayri sana gereken ilgiyi yardımı göstereceklerdir ;)selamlarımıda iletiver .

bu arada eğer çalışmamış olsaydım seninle beraber bende gelir bizzat yardımda bulunurdum :);)

BALIKÇIHOROZ 13-01-2010 21:24

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 69183)
abdurahman kardeşim sana önerebileceğim ÇAĞLAR AV BEN 15 senedir buradan alış veriş yaparım sahibi faruk abi ve hayri sana gereken ilgiyi yardımı göstereceklerdir ;)selamlarımıda iletiver .

bu arada eğer çalışmamış olsaydım seninle beraber bende gelir bizzat yardımda bulunurdum :);)

ilgin ve yardımların çok teşekkürler Hasan abi.sizleri daha yakından tanımak isterim.umarım ilerki zamanlarda buna fırsat olması dileğiyle saygılarımı sunarım.tekrar teşekkürler.

Hasan BALIKÇI 13-01-2010 22:09

Alıntı:

BALIKÇIHOROZ tafarından gönderildi (Mesaj 69187)
ilgin ve yardımların çok teşekkürler Hasan abi.sizleri daha yakından tanımak isterim.umarım ilerki zamanlarda buna fırsat olması dileğiyle saygılarımı sunarım.tekrar teşekkürler.

birşey deyil kardeşim ;)yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana :)

Yağız DEMİR 14-01-2010 09:07

Alıntı:

BALIKÇIHOROZ tafarından gönderildi (Mesaj 69182)

hasan abınınde dedıgı gıbı caglar av ve oranın cevresınde bır surude yer var

BALIKÇIHOROZ 14-01-2010 22:49

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 69231)
hasan abınınde dedıgı gıbı caglar av ve oranın cevresınde bır surude yer var

teşekkürler Yağız kardeşim.çağlardan yaptım alışverişi.

mert merdol 15-01-2010 17:56

Cağlar avdan ıstedıgını alabılırsınız her turlu cesıt coktur.

Saat 15:16.