![]() |
17/01/2010 ıldır av raporum.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yağmurlu bir sabahın ardından saat 12:30 gibi güneşin açması dalgaların teknemizi sallaması ve can dostum ve bacanağım barış la beraber saat 16:00 da sonlandırdığımız avın naçizane sonuçlarını paylaşmak istedim. Sevgiler saygılar. Herdaim Rastgele. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
İbrahim abi bereketli olsun..
İyi bir av çıkarmışsınız.. Afiyet bal şeker olsun.. Paylaşım İçin teşekkürler.. |
:helal::helal::helal:İbrahim abi maşşallah derya kuzularını almışsınız.:helal::helal::helal:
Bereketli olsun inşallah. Canım çekti bak şimdi. Gel mez hafta sonu şimdi:D Paylaşım için teşekkürler. |
ibrahim kardeşim maşallah güzel av olmuş
afiyet olsun |
İbrahim biladerim paylaşımın için teşekkürler :)
bu zamanda havaya rağmen yinede güzel bir av olmuş karagözler iştah kabartıcı görünüyor güzelleşmeye başlamışlar açıkçası 20gün sonra dahada iri olur dediğim gibi bu zamanda havaya rağmen yinede balığa çıkıyor ve yeterince tutuyorsanız ki öyle gerçekten helal olsun:helal: bundan sonrakilerde bu avından güzel ve bereketli olsun :) |
Ellerine saglik Ibrahim abi gercekten guzel av olmus. Devamini diliyorum.
|
kısa ama bereketlı bır av olmus.... tebrık ederım
|
Bereketli olsun bu havada bunlar gerçekten mucize..
|
tebrik ederim güzel av olmuş...
|
Tebrik ederim İbrahim bey.Karagözler gayer semirmiş.Kötü havaya rağmen yinede güzel bir av olmuş.
|
Saat 15:04. |