![]() |
okuma makina tavsiyesi
arkadaşlar okuma makina almayı düşünüyorum.daha çok tatlısuda beklemeli avlar için.50-100 fiyat aralaığında alınabilecek en iyi okuma makina hangisidir.lütfen ustalarımdan cevap bekliyorum.
|
aramıza hoş geldiniz
ustalar size yardımcı olacaktır. imza ayarlarınızı yaparsanız hitapta kusur etmemiş oluruz |
okuma diye açtım konuyu ama işin doğrusu aşağıdaki makina ve kamış seçiminde kararsız kaldım.sizinde görüşleriniz doğrultusunda sanırım bir seçim yapabilirim.
makina olarak: 1-RYOBI ECUSIMA 8000Vi MAKİNE [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 2-GOLD SILVER 100/MA DAIWA MAKİNA [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 3- OKUMA AVENGER AV-65 MAKİNE [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 4-RELIX TORNADO 60 MAKİNE [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] KAMIŞ OLARAK: 1-LINEAEFFE SPIRIT SURF KAMIŞ 3.90M [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 2-LINEAEFFE ALLAROUND CARBON KAMIŞ 80-150G 380M [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
Sevgili mehmet ........... Makina alacaksan İşte bunu [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] al.. Arkana bakma..;););););););) İmza ayarlarınıda tam olarak tamamlarsan hoş olur.. Ad soyad Memleket doğum tarihi ve kan grubu.. |
Saat 14:14. |