![]() |
Selamlar..
Selam arkadaşlar.
Ben Güzelbahce'den Emin dede, Çünkü beni öyle tanırlar yıllardır balıkcılıkla uğraşırım .Amotörce yani.ve bu sevda beni olta malzemeleri ve yem satma dükkanı açmama kadar götürdü..Fırsat buldukca yinede kendimi olta elimde kıyıda buluyorum.Bu siteyede KAPTANKARABULUT'un tavsiyesiyle girdim.Sitede biraz dolaştıktan sonra üyesi olmaya karar verdim. Umarım benide aranıza kabul edersiniz. |
Emin abi kabul etmek nedemek başımın üstünde yerin var abim.
Aramıza hoş geldin . Kalıcı ve keyifli paylaşımlar. |
Alıntı:
Emin Dedem.. Aramıza hoş geldin..;) Süleyman abimizden methini duydum..:helal: Kulaklarını bol ca çınlattık..;) İşaal bir günde tanışma fırsatı bulur Çayını içmeye geliriz..;):) Keyifli ve kalıcı paylaşımlarını bekliyoruz..;) Selamlar .. Sağlıcakla kal.. |
Sğol Murat oğlum.sizlerle tanışmak beni memnun eder.
|
Alıntı:
Bende çok memnun olurum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
O onun güzelliği.. :) :) :) :) Dedem bak ben gelince 5-6 kişi gelirim..:D Gecenin bir yarısı gelirim..:D Bir demlik çay içerim..:D Bunları kabul dersen ve ağırlarsan..:oha: Her zaman gelirim..:D Alışırsam hiçte ayrılmam bilesin..:D:D:D |
emin dedeciğim aramıza hoşgeldin sefalar getirdin
|
yaa Emin dede hoş geldin, ne çabuk geldin daha az önce beraberdik :D :D ama iyi ettinde geldin bizim bi dedemize ihtiyacımız vardı onu da yerini sen doldurdun sağolasın..:helal: :helal: :helal: :helal:
|
süleyman sen olmasaydın ben aranızda alamazdım sana cok tesekkürler
|
Saat 13:46. |