RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   selamlar.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6921)

ToLga Karabulut 31-01-2010 17:46

selamlar..

Abilerim selamlar.. ben Tolga Karabulut. Foruma İzmir'den katılıyorum. Süleyman Karabulut (kaptankarabulut) 'un oğluyum. Bundan sonra ben de ava çıkmayı düşünüyorum. Süleyman Karabulut'a balık avlamayı öğretmem gerek :)
Herkese bol şanslar.. Rastgelsin... :):)

nevzat 31-01-2010 17:50

Tolga hoşgeldin kardeşim.

kaptankarabulut 31-01-2010 17:50

Evlat aramıza hoşgeldin , zaten balık tutmayı da sizlerin sayesinde öğrendim. çünkü siz küçükken sizin ağlama sesinizden kaçmak için oltaları kaptığım gibi kendimi deniz kenarında bulurdum.:D :D :D :D :D

ToLga Karabulut 31-01-2010 17:51

Alıntı:

nevzat tafarından gönderildi (Mesaj 71145)
Tolga hoşgeldin kardeşim.

sağolun hocam hoşbulduk

ToLga Karabulut 31-01-2010 17:54

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 71146)
Evlat aramıza hoşgeldin , zaten balık tutmayı da sizlerin sayesinde öğrendim. çünkü siz küçükken sizin ağlama sesinizden kaçmak için oltaları kaptığım gibi kendimi deniz kenarında bulurdum.:D :D :D :D :D

Hoşbulduk kaptanım sağolun. birlikte güzel bir ekip olmak dileğiyle... :)

adolomorola 31-01-2010 17:58

Alıntı:

ToLga Karabulut tafarından gönderildi (Mesaj 71144)
Abilerim selamlar.. ben Tolga Karabulut. Foruma İzmir'den katılıyorum. Süleyman Karabulut (kaptankarabulut) 'un oğluyum. Bundan sonra ben de ava çıkmayı düşünüyorum. Süleyman Karabulut'a balık avlamayı öğretmem gerek :)

Hoşgeldin Tolga
Keyifli paylaşımlar dilerim...;)

Doğan ÖZCAN 31-01-2010 18:03

Alıntı:

tolga kardeş ailemize hoş geldin...sağlıkla kalman temennim....:):):)

Hasan BALIKÇI 31-01-2010 18:07

Alıntı:

Tolga aramıza hoşgeldin yeğenim :)ava çık tabide süleyman abiye (babana)balık tutmayı öğreteyim deme bence kaybedersin:Dçünkü pehlivan her oyununu çırağına öğretmezmiş :Daman yeğenim koskaca üstadımıza bence sakın derim :)

hoşgelin yeğenim :)

imza ayarlarınıda bir an önce yap yoksa üstad kızar

ToLga Karabulut 31-01-2010 18:21

Alıntı:

dogan.35 tafarından gönderildi (Mesaj 71153)
tolga kardeş ailemize hoş geldin...sağlıkla kalman temennim....:):):)

hoşbulduk hocam güzel temeniniz için çok teşekkürler :)

ToLga Karabulut 31-01-2010 18:22

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 71154)
Tolga aramıza hoşgeldin yeğenim :)ava çık tabide süleyman abiye (babana)balık tutmayı öğreteyim deme bence kaybedersin:Dçünkü pehlivan her oyununu çırağına öğretmezmiş :Daman yeğenim koskaca üstadımıza bence sakın derim :)

hoşgelin yeğenim :)

imza ayarlarınıda bir an önce yap yoksa üstad kızar

doğru söylüyorsun hasan abi biz şansımızı fazla zorlamayalım :) hoş bulduk, çok sağolasın :) imza ayarlarını da hallediyorum hemen :)

Saat 23:24.