![]() |
Dünyanın En Büyük Sazanı
Fransa’da yaşayan balıkçı Martin Locke (47), dünyanın en büyük sazanını yakalayarak dünya rekoru kırdı.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Fransa’da yaşayan balıkçı Martin Locke (47), dünyanın en büyük sazanını yakalayarak dünya rekoru kırdı. Ağırlığından dolayı oltanın batmış ağaç gövdesine takıldığını sanan Locke, bunun bir balık olduğunu görünce çok şaşırdığını söyledi. Sabaha karşı eksi 3 derecede, Rainbow gölünde yakalanan, yaklaşık 43 kilo ağırlığındaki balık ünlü şarkıcı Kylie Minogue ile aynı kiloda. Hürriyet |
Trofe bu olsa gerek.
Acaba balığın sonu ne oldu, gerimi saldılar yoksa mideyemi ? :) Teşekkürler paylaşım için. |
üstadım paylaşım için teşekkürler.
|
Teşekkürler Nuri abi. Kylie Minogue gibi balık maşallah :D
|
Bu balığa yakın büyüklükte sazanlar Güzelhisar barajındada var.Ama tabi yakalamak imkansız gibi.Suyun kenarında otururken suda atlayan bu büyük balıklara şahit oldum.Sudan dışarı kendini çıkarmakta zorlanan balık yanlama suya düşünce inanın bir balıkçı suya düşmüş gibi ses çıktı.Ağzım açık 1-2 dk bakakaldım.Nasip belki birgün sağlama iğneği ağzına batırırsak tutarız..:)
|
Paylaşım için teşekkürler Nuri abi...;)
|
Paylaşım için teşekkürler Nuri abi...
|
Paylaşım için teşekkürler Nuri abi.
|
paylaşım için teşekkürler nuri abi umarım darısı bizim baıkçılarımızın başına
|
Saat 02:23. |