![]() |
14.02.2010 Çeşme Raporu ...
Selamlar herkese.
Ben balığa gidemedim ama giden arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre güzel bir gün geçirmişler.Ve bir kaç tane foto yolladılar. Sizlerle paylaşmak istedim. Daha iyilerinin hepimizin oltasına takılması dileklerimle ... Sevgili akrabam Uğur ve Sinarit ve ahtapotu :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Uğur Bey'i, kutlarız çok güzel sinarit ve ahtapot tutmuş...
|
Oh Mahşallah Güzel bir av günü geçirmişler
Tüm ekibi kutlarım... Paylaşım için teşekkürler Mehmet biz ne zaman gidiyoz paslandık kaldık...:) |
sinarit cok güzel avlanan arkadaşları kutlarım..
paylaşım için teşekkürler mehmet abi gözlerimizin pası silindi sayende:) |
tebrikler,şansınız daim olsun.
|
memet kardeşim,insanın kendisinin çıkamayıpda, başkasının tuttuğu resimlere bakması zor olsa gerek.:D :D :D. Ama sinaritle ahtabotta güzelmiş hani... tebrikler...
|
Mehmet paylaşım için teşekkürler..
Uğur abiyi ayrıca kutlarım.. Ellerinize emeğinize sağlık.. |
Mehmet abi inşallah en kısa zamanda sende denizle buluşursun;).
Bol bol dökersin kurtlarını. Uğur beyide tebrik edrim:helal:. Paylaşım için teşekkürler. |
Yeni resimler eklendi :)
|
Abicim bu sinarit anladığım kadarıyla üretim çiftilğinden kaçmış :) Nereden anladın dersen sanki trafik kazası geçirmiş gibi orası burası yamuk yılık :D
Ama mercanlar, aradaki tek fangri ve ahtapot harika tabi sinaritte harika :) |
Saat 09:34. |