![]() |
Deniz haritalı Garmin Nüvi 200w
1 Eklenti(ler)
Merhaba Arkadaşlar,
sadece üç kez kullanmış olduğum Garmin Nüvi 200 w içindeki haritaları ile birlikte 600 TL ye satıyorum.Beraberinde vantuzlu tutacak,12V araç çakmak adaptörü ve 4 Gb.lık Kingston micro SD hafıza kartı vardır.Yurtdışından iki üst modeli geldiğinden dolayı ihtiyaç fazlasından bu modeli satıyorum. Ürünle ilgili teknik bilgiyi [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] linki de bulabilirsiniz.İçinde Güncel yol,deniz ve izohips haritaları mevcuttur.İster Karayollarında,ister Denizde,isterseniz de Kara avında dağlarda kullanabilirsiniz. |
Erol kardeşim, o fiata o garmin çok hesaplı...inşallah site içinden ihtiyacı olan bir arkadaşımıza nasip olur..
|
Erol abi ihtiyacı olan biri kesinlikle çıkacaktır..
Fiyat açısından da çok ekonomik.. Paylaşım için teşekkürler.. |
Paylaşım için teşekkürler.
|
hayırlısı olsun abi...
|
erol bey bilgi
Erol bey sizin cihazın haritasıyla ilgili bazı noktalar işaretledim bunlar ne oluyor bilgi verirseniz sevinirim
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Sorunuzu yeni gördüm, gecikmeden dolayı özür dilerim.
Ekranda görünen 42 rakamı o koordinatın metre cinsinden derinliğidir.Urla F7 ise bir avlak bölgesine vermiş olduğum yer adıdır. |
Alıntı:
|
Saat 06:40. |