![]() |
Tekneyi bakıma aldım, yarım kamara ve branda yaptırdım.
Teknenin ilk hali,
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] önce polyesterden yarım kamara yaptırıldı, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] krom korkuluklar [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] brandası yapıldı, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sis sonrası yaşadığımız kazadan ders aldık, sinyon fenerleri takıldı, içeriye aydınlatma yapıldı. Zehirli boyası da atıldı, Nasipse bu hafta denizle buluşturuyoruz. sıra balık resimlerinde |
Salih abi maaşallah.. Çok güzel olmuş..
Allah kaza bela vermesin.. Trofelerini bekliyoruz.. |
Salih abi hayırlı uğurlu olsun.
Kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Bol nasipli avlarınız olsun . Paylaşım için teşekkürler. |
Salih Abi, maşallah çok güzel bir tekne olmuş.
Artık rahat bir şekilde balığa çıkabilirsin. Resimlerini dört gözle bekliyoruz. |
Alıntı:
İnan denizden uzak olmak çok canımı sıkıyor. beraber avlanmak nasip olur insallah, müsait olduğumda mutlaka haberleşiriz. pazar günleri dersler var sadece c.tesi o da hava müsait olursa :) Alıntı:
rastgele Alıntı:
yağmur çamur uğraşmaktan gına gelmişti. branda içine çöküyor her seferinde içinde su atıyorduk, kesin çözümü böyle buldum. umarım pişman olmam, rastgele |
Salih bey pek düzel olmuş, ellerinize sağlık. Kazasız belasız inşallah. Güle güle avlanın.
|
Alıntı:
Çünki darılıyorlar hiç oltayı ziyaret etmiyorlar..:hıııı: Üç aydan sonra ancak Cumartesi günü gidebildik ama maalesef.. Oradan biliyorum darıldıklarını ..:D:D Abi işaallah bende isterim seninle ve o güzel teknen ile av yapmayı .. Ama beni biraz çarpar tekne .. Havanın yatık olduğu bir zaman, (sanırım 2-4 e dayanırım) mutlaka seninle o zevki tatmak isterim..;) Kal sağlıcakla ....;) |
Tekneniz çok yakışıklı olmuş Salih bey.Sandal formundan çıkmış adeta.Allah sağlık sıhhat ve bereketli av yapacağınız günler nasip eylesin.
|
Abi cidden evrim geçirmiş tekne :)
Ve harika olmuş bence de. Tebrik ederim. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah. Bol ve iri balıklı avlarınızı bekliyoruz nasipse. |
Salih kaptanım tekne harika olmuş, inşallah kazasız belasız güzel avlar yaparsınız.
|
Saat 20:28. |