![]() |
Yeni Fotoğraflar Eklendi: 18.02.10 Çeşmealtı hafta arası kaçamağı
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Merhabalar; Benim adım Raif Yelkenci.44 yaşındayım sitenize yeni üye oldum. Yaklaşık 15 yıldır tekne ile Çeşmealtı’ndan balığa çıkmaktayım. Bugün sabah 7.00’da İzmir’den çıktık.Yanımda sevgili Hüseyin abim ve kardeşim Engin Bahçe vardı. Daha sonra Çeşmealtı’ndan yazlık komşum denizlerin kerteriz uzmanı çok sevgili Yılmaz abimi de kadroya kattıktan sonra denize açıldık. Hava bugün çok sert bir lodostu. Yemimiz de sadece sardalya idi. Avlak yerine vardığımızda ( Eriştelik yani kayalık olmayan) saat 9.30 idi. Öğlen 13.00’a kadar tek tük bir şeyler alabildik. Birkaç saat 4-6 da kaldı. Akıntı da vardı. Balığı hissetmek bayağı zorlaştı. Sonradan açıldık. Saat 14.00 ile 17.00 arası 52 parça lidakimiz bir tek iri mercan çok az da ıvır zıvır balıklar yakaladık. Akşam 18.30’da döndük ,Çok keyifli bir hava olmamasına rağmen uzun süredir havalar müsaade etmediği için çıkamadığımızdan yine de değişiklik oldu. Sizlerle paylaşmak istedim.Tüm rast gelsin dostlarıma selamlar. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Kaptan öncelikle hoşgeldiniz.İmza ayarlarınızıda yaparsanız bundan sonraki yazışmalarda imzanızda belirttiğiniz isim ve yaş durumuna göre daha uygun hitabedilmesi kolaylığını sağlamış olursunuz.
Maşallah avınız bu kötü havaya rağmen oldukça bereketli geçmiş.Anladığım kadarıyla kadro da tam usta kadro galiba.Birkaç fotoğafta ekleseydiniz gözümüz şenlenirdi.Paylaşımınıza teşekkürler.. |
52 parça lidaki yabana atılacak bir rakam değil kaptan. Tebrikler. Güzel bir av olmuş. Afiyet olsun şimdiden :)
|
Raif Abi, aramıza hoş geldin.
Engin Kardeşim'den aldım havadisleri, biz çalışalım siz lidaki yakalayın adelet mi bu... Maşallah, çok güzel bir av olmuş. Engin fotoğrafları getirecek bu konuya eklerim... |
Ailemize hoşgeldiniz Raif abi.
Bilgi, deneyim ve paylaşımlarınızın devamını dilerim. Güzel bir gün geçirmişsiniz. Afiyet bal şeker olsun . Keyifli forumlar ... |
Raif abi maşallah bu günlerde bu havalarda Şeytanın bacağını kırıp kurtları dökmüşsünüz maaşallah..
Avlarınızın ve paylaşımlarınızın devamını bekleriz.. Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. |
Maşallah gerçekten çok güzel av olmuş Raif abi.
Tebrik ederim en kötü avınız böyle olsun... |
masallah super bır av olmus.. bırde hava daha duzgun olsa dusunemıyorum lıdakılerın sayısını :))) avınız daım balıgınız bol olsun
|
Raif abi aramıza hoşgeldiniz .
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim. Çok güzel bir av olmuş tebrikler. |
raif abı bu buyuk aıleye hos geldın keyıflı paylasımlar dıyecem ama sen hemen paylasımı yapmıssın bızlerınde ıstahını kabartmısın valla :D:D:D
tebrık ederım abı |
Saat 23:15. |