![]() |
Canınız mı sıkılıyor ? :)
İşyerinde sıkılıyorsanız ne yapacaksınız? :)
1. Bir kaç tane kara sinek yakalayın. 2. Sineklerinizi güneşin altında bir kaç saat kurutun. 3. Bir parça kağıt ve kalem alın. Sineklerinizi kağıdın üzerine koyun, kalemi elinize alın ve artık sonrası sizin hayal gücünüze kalmış... İşte size birkaç örnek . [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Mehmet bunların balık tutanı yokmu:)
|
İlahi abi ..
Sabah sabah güldürdün beni.. |
çok güzel.bunu deneyeceğim mutlaka...
|
Çok orjinal bir çalışma olmuş.Tebrikler.
|
Mehmet harika fikir, esnaf zaten sinek avlıyor :) emeğine sağlık..
|
Uleee Mehmet alem adamsın ....:D:D:D
|
Milletin işi gücü yok işte.
Nelerle uğraşıyorlar :) |
Harika bir fikir.tüm esnafa ve çalışamıyanlara iyi bir öneri...............
|
Doğrusu öneriyi önce yadırgadım.Sonra izleyince hayran kaldım.
Güzellikleri çirkinleştirenlere karşın,çirkinlikleri bile güzelleştirenleri kutluyorum. Paylaşım için teşekkürler.. |
Saat 17:01. |