![]() |
Kaplan köpek balığı saldırısı.
İşte bana göre akıl karı olmayan bir davranış.
Bu videoyuda mutlaka seyredin dostlar. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hele bu video tam bir dehşet anının belgesi. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu videoda Yunus balığının yüzücüyü nasıl koruduğuna dikkat edin [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
RI-ıdvan kardeşim, paylaşım için teşekkürler. İnsanın tüyleri diken diken oluyor.
|
Soğuk hayvanlar velasıl kelam :)
Sizi bilmem ama benden uzak dursunlar :D Teşekkürler paylaşım için Rıdvan ... |
Ben bi daha denize filan girmem arkadaş..:)
|
Alıntı:
ayne ustacım,seyrederken bende taş kesildim:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
enson eklediğimi görsen olta bile atmam dersin:) |
videoya yapılan bir yorum dikkatimi çekti ve arkadaşın birisi aynen şöyle yazmış;
__allahtan hayvan tok galiba hem pek iştah açıcı bir hatunda değil allah var ben olsam bende yemem :D:D:D |
Rıdvan abi özellikle ikinci video çok sakat be abi adamın bacaktan deriler sarkıyor.Tehlikeli hayvanlar...
|
Rekor,spor,rekabet deyince adamlar sınır tanımıyor.
Çok şahaneydiler,....de 2.cisi akla zarar.Hala dehşetteyim.:( Paylaşım için teşekkürler. |
Saat 16:10. |