![]() |
Namımız Uzak Doğuya kadar uzanmış :)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Selam arkadaşlar.. Geçen ay Manisadaki dostları ziyarete gittiğimizi hatırlıyorsunuzdur.. Dostlarımızın bizi ağılamaları Uzak Doğunun dikkatini çekmiş ki paylaşım yaptığımız videoyu [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] isimli sitelerinde yayınlamışlar ..;):D Bu mutluluğu sizlerlede paylaşmak istedim..;) :helal: :helal: :helal: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: |
Necati manisa ziyaretının dikkat çektığını tahmın ediyordum ama uzak doğuya ulaşacağını düşünmemiştım meşhur olmanın nasıl bişey olduğunu yaşıyoruz :) paylaşım için teşekkürler..
|
Alıntı:
Dostluğun ulaşmadığı yer yokmuş demekki..;) |
Necatim ellerine sağlık,:D:D pek güzel olmuş o siteye de videoları koyman. :D:D hehehe:cool:
|
Alıntı:
|
Paniğe mahal yok efenim olay şöyle cereyan ediyor.
Bizim memlekettede bu tip siteler var. Video paylaşım sitelerinde yayınlanan videoları çeşitli yöntemlerle kendi sitelerinin veritabanlarına otomatik olarak ekletip o sitede yayınlatıyorlar. Arada böyle alakasız videolarda ekleniyor :) bizde heycanlanıp seviniyoruz. Yani malesef uzakdoğuya ulaşamadı ünümüz :( |
Alıntı:
Ayrıntılı bilgilendirmen için teşekkürler Tagoooooo:hıııı::hıııı::hıııı: Kardeşim bende aşağı yukarı nasıl olduğunu tahmin ediyorum..;) Ama 2 dakka sevinecektik, zevkimiz vardı be yahu...:( Neden bu zevkten mahrum ediyon bizi :confused: :D:D:D:D:D Evet abi Ünümüz ulaşmış deyiversen nolurdu yani..:( :D:D:D:D:D |
Necati abi ününüz bırak ulaşmasın varsın.
Gönüller bir olsun yeter:helal:. Buraya ulaştı sen rahat ol;) |
Alıntı:
Zaten Senin gibi dostların Kalplerinde bir az olsun yerimiz varsa .. Ne mutlu bana..... ;) |
Ulaşması gereken yere ulaşsın yeter.Şöhret olmak gibi bir sıkıntımız hiç olmadı..;)
|
Saat 21:44. |