![]() |
At Çek Yöntemiyle Levrek Avı (Belgesel)
Henry Gilbey ile Levrek Avı (Bass Fishing with Henry Gilbey (with Lures)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Henry Gilbey'in oldukça ilgi çekici ve doyurucu anlatımıyla sahte yemler (lure) kullanılarak at çek yöntemiyle yapılan levrek avına dair güzel bir çalışma. İyi seyirler. 1. Bölüm 2. Bölüm 3. Bölüm 4. Bölüm 5. Bölüm 6. Bölüm Youtube videolarını izleyemenler için çözüm: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Teşekkürler Uğur, gerçekten eğitici bir yayın.
|
Uğur kardeşim harika bir belgesel..
Paylaşım için teşekkürler.. |
Çok çok teşekkürler.Bana çok faydası olduğunu söyleyebilirim..
|
Çok güzel bir paylaşım teşekkürler. Gerçekten faydalı olacağını düşünüyorum.
|
Süper bir paylaşım olmuş Uğur kardeşim.
Ellerine sağlık. Paylaşım için teşekkürler. |
Rica ederim. Herkese selamlar, saygılar
|
uğur kardeşim bu güzel paylaşımın için çok teşekkür ederim.harika bir paylaşım ;)
benim işime bile yarıcanı söyleyebilirim :):) |
Paylaşım için teşekkürler.. Çok beğendim.
Keşke bizim ülkemizde de doğal balıkların yaşamasına müsaade edilebilse de böyle balıkları bizde çekebilsek her defasında. Maalesef şuradaki levrekler türkiye'de olsa, oraya bir gırgır hemen anaşır ve çevirme ağını atarak ne var ne yok hepsini siler süpürür öyle değil mi ? |
Alıntı:
dediğin gibi adam tek balığa koca trol salıyosa gerisini boşver:hıııı: en iyisini yunanistan sahil güvenlik yapıyor belirlenen mesafe dışında trol atılıyosa ya o trol teknesini orada batırıyor yada tekne fiyatının üç katı ceza yazıyor;) elbetteki bu adamların kıyılardaki balığı bitmez ;) |
Saat 21:52. |