![]() |
Selamlar
merhaba arkadaşlar uzunca bir süredir aranızda yoktum
tamamen duygusal nedenlerden dolayı:) netim kesikti nihayet açıldı ve sizlerle tekrar buluştum. Tüm İSLAM aleminin mevlit kandilini kutlarım. |
Alıntı:
Eyvallah abi tekrar aramıza hoşgeldin.. Evet yokluğunu hisseder olmuştuk.. İşallah sadece duygusal yönlerdendir:):D ara vermen .. Sağlığın yerinde ise sorun yok.. Seninde kandilin ayrıca mubarek olsun.. Evet abi hazırmısın yeni sezona..;):D :D :D :D |
yeni sezonmu dedin???????
hadi ne duruyorsunuz ben koşmaya bile hazırım tek bacakla:):) |
Alıntı:
Sana ufak bir tiyo vereyim mi ..;) Herşey yolunda giderse Tam senlik senin rahat edebileceğin bir yerde, Martın ortaları gibi topluca bir av gerçekleştirebiliriz ;);) |
Seninde kandilin mübarek olsun Mehmet abi.
Özlettin kendini. ALLAH(C.C.) BÜTÜN SIKINTILARINI GİDERSİN İNŞALLAH. Şu mübarek gecede birbirimize dua edelim. Efendimiz (sav) sahabelerine dönerek; "Allah'a günahsız dillerle dua edin" buyurdu. Efendimizin bu sözünü işiten sahabeler: "Ey Allah'ın Resulü, bu nasıl mümkün olabilir?" diye sordular. Bunun üzerine Efendimiz şöyle buyurdu: "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir" "Rabbinize alçak gönüllüce ve gizlice dua edin. Çünkü O, haddi aşanları sevmez." [Araf 55] |
Alıntı:
Kardeşim ben hep bunu düstur edindim.. Anladın sen onu..;););) |
Alıntı:
hadi bakalım bende olta takımlarımı hazırlamaya başlayayım o zaman:):) |
Alıntı:
bu gece aynı zamanda benim doğum günüm yaş 40 oldu ihtiyarlıyoruz |
mehmet abi hoşgeldin... seninde kandilin mübarek olsun... ve ayrıca yeni yaşın sağlıklı geçmesi temennim.. inşallah ALLAH kısmet ederse hep birlikte güzel bir av da buluşuruz...sağlıkla selametle
|
Sevgili Mehmet abim
hoşgeldin yeniden. Ufak şeyler halledilmiş anladığım kadarıyla ( duygusal olan yani :D ) Kaldı şimdi bir organizasyon yapıp hem kurtları atmak hemde birlikte olup tanışmak kaynaşmak. Kandilin ve yeni yaşın kutlu olsun . Dediğin gibi Mart'a birşey kalmadı. Hazırlayın oltaları :D |
Saat 13:38. |