![]() |
Selam balık aşığı dostlar.Ben Karaman'dan Eyupreis tanışalım hepinize rastgele
slm deyerli balık aşığı dostlar ben karamandan eyupreis sizin gibi deyerli balık aşığı dostlarla tanışmak istiyorum fanatikbi sazan balığı aşığıyım herkese rastgele sizlerle foto ve videolarımı paylaşacağım
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Eyüpreis aramıza hoş geldin.Sabırsızca vidiolarını ve resimleri beklieceğim.Keyif dolu forumlar.
|
eyüp reis aramıza hoş geldin :)paylaşımlarınızın ve videolarınızın devamlarını bekliyoruz :)
|
Aramıza hoş geldin Eyüp reis,imza ayarlarınızı da yaparsanız size hitap etme konusunda problem yaşamamış oluruz
|
Alıntı:
Keyifli paylaşımlar ;) Videolar çok güzel devamı inşallah bu sene tekrarlanır ;) |
Eyüp kardeşim,bu büyük,hoş sohbet aileye hoş geldin.videoların harika...o zil tertibatı güzel bir fikir. Umarım kıyı avcıları bu düzenekten faydalanır. kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun...
|
Eyup kardeş
Aramıza ve ailemize hoşgeldin. Harika olmuş videoların. Balıklar için diyebileceğim birşey yok, müthiş :) Yaylı sistem ise gerçekten güzel bir fikir. Paylaşımlarının devamını bekliyoruz. Rastgelsin ... |
hoşbulduk balık aşığı dostlar işallah sizin bilgilerinizden faydalanacam katkı suna bilirsem kendi bildiklerimi sizlerle paylaşacağım hepinize slm lar
|
eyüp reis aramıza hoşgeldin
keyifli paylaşımlar dilerim |
Eyüp reis aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim. |
Saat 21:44. |