![]() |
04.03.2010 Güzelbahçe avı. Ayyüzlümle.
Okul nedeniyle bergama'da olmamdan dolayı uzak kaldığım denize Süleyman abimizin ve site arkadaşlarımızın yaptığı av tahrikiyle koşarak gelmiş bulundum. Çarşamba akşamı izmire geldim ve ilk işim hava koşullarını kontrol etmek oldu. Perşembe sabahı erken saatte gitmek istesemde hava birazcık yüksek gözüktüğünden saat 10 civarı denize koyulabildik. Giderken istediğimiz şekilde takımlarımı, yemlerimi hazırladım.. Çapamızı attıktan sonra tek tük balık toplanmaya başladığında hava mualefetine uğrayıp Kuzeydoğudan güneybatıya dönen bi rüzgarla karşılaştık ve avlağımızdan ortalama 60-70 metre saptık. Bulunduğumuz yerde de balığı toplamayı başarabilceğimize inandığımızdan çapayı çekip tekrardan atma zahmetine girişmedik.. Yerimize net şekilde oturduktan sonra sardalyaları didikleyen izmaritler, ısparozlarla eğlencemiz başladı ama ne eğlence :(. Yavaş yavaş lodosunda siddetini arkamızdan hissetmeye başlamıştık ve canımıza sıkıntıda girmekteydi ki yüzümüze bi kaç tane lidaki gülücük gösterdi, bizde onlarla birazda olsun eğlenmeyi bildik :)ve daha sonrasında havanın rüzgar şiddeti gittikçe artmaya başlayınca tasımızı tarağımızı toplayıp dönüş yoluna koyulduk.. Azda olsa pasımı sildi umarım haftasonunda hava güzel olur ve tekrardan denize açılma fırsatı bulabilirim..
Açılış benden oldu :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ankaradan misafirimizdende güzel bir bilek hareketi. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Amcamın ilk balığı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Amcamdan bir güzel çalım daha. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Hasılatımız. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lidaki yolda.
Oltaları toplar ayak yakaladığım lidaki.
|
vay yeğenim sen ne ettin öyleeeee :)helaliniz var :helal::helal:
bu paşa çocukları çeşme altını istilamı etti her giden tutuyo :confused: anıl kardeşim ekip çok güzel ekip bu ekipte balık tutanlar en az benim kadar acemi :D ne diyeyim abim allah dahada iyilerini nasip etsin inşallah benide o tekneyle balığa götürrsün :D |
Bugün rüzgar kuvvetliydi ama yine de keyifli geçmişe benziyor av. Balıklar çok güzel Anıl. Tebrikler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
havaya rağmen güzel bir av olmuş kardeşim kutlarım sizleri...:helal::helal:
|
Alıntı:
|
Anıl Maaşallah Süleyman abilerin gazı yaramış..
Sende Ayyüzlümle Ve oğuz abi ile Yüzünü güldünmüşsün Misafirinizin.. Tebrik ederim.. Körfezin Lidakileri gezintiye başlamışlar .. Ellerine emeğine sağlık.. Paylaşım için teşekkürler.. |
anıl kardeşim tebrikler balıklar şahane tüm ekibi kutlarım afiyet olsun...rastgelsin
|
Tebrik ederim Anıl.
Hava durulacak gibi değilmiş cidden. Ki o rüzgara göre yinede iyi balık almışsınız bence. Tekne dalga ile birlikte aşağı yukarı yaptıkça oltayıda hissetmek zor oluyor çünki. Afiyet bal şeker olsun. Teşekkürler paylaşım için . |
Saat 23:44. |