![]() |
14.03.2010 Barış Kaptanla tekne avımız.
Yer:ıldır
Yemler:Mamun,sülines,tuzlanmış hamsi. Derinlik:45-50 metreler. Hava:3-5 14 MART sabahı arkadaşlarla tekne avına çıkmaya karar vermiştik. Hazırlıklar tamamdı. Barış kaptanı rarayıp yola koylduk. Avlağımıza saat 06:30 civarında varmıştık. Tabiki oltalar hemen suyla buluştu.İlk yerimizde vuruşlar çok zayıf ve keyifsizdi. Bunun sebebini 15 dk. sonra anladık.Avlak etrafında bolca yunus sürü halinde bizim gibi av peşindeydiler. Yunuslar uzaklaştıktan yarım saat sonra ilk balıklar oltalarımızı ziyaret etmeye başladılar. Ali abimiz 2 karagözü aynı oltada aldı tekneye. Arkasından 2 mercan derken biz tamam dedik bu gün av verimli olacak. Fakat bizim yunuslar tekrar teşrif ettiler ve bizim balıklar tekrar yokoldu. Yerdeğiştirmeye karar verdik. Yeni yerimizde kupes akını vardı herkes tavalıklarını çıkartmıştı ki odane Kuzen ERSİN oltasının hareketlenmesiyle abi oltada büyük bir balık var diye bizi heyecanlandırdı. Oltayı çektiğinde birde baktık Dülger balığı teknede. Teknede bayram var. Daha sonrasında kupesleri bırakıp tekrar yer değiştirdik. Yeni yerimizde ilk atışta bizi kaya HANOS ları karşıladı. Ardından karagözler sırayla oltalarımızı ziyaret etmeye başladılar. Avımızı saat 16:00 da sonlandırarak eve döndük. Bana bu güzel günü yaşatan Barış kaptana ve ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Tekneyle suya çıktık [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uğur,Türker, Barış kaptan ve ben. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ERSİN (Halamın oğlu) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Mahallemizin Meşhur ALİ babası. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ALİ baba karagöz avında. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ALİ babanın MERCANLARI. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türker den bi karagöz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uğur tesbih operasyonunda. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bir karagözde benden. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kaptandan bir karagöz daha. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ve Ersin in DÜLGERİ:helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Berber balığı. Suya iade ettik fakat yaşamıyorlar çabuk vurgun yiyorlar nedense. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] DÖNÜŞ YOLU.... Avdan fırsat bulup çekebildiğimiz fotoğraf lar bunlar. Tüm dostlara RASTGELSİN |
Vay be Muratım,dülger ne kadar yakışıklıymış.Şansınız hep daim olsun.Tebrik ederim.Rastgelsin.
|
Alıntı:
Darısı senin başına;) |
sevgili Murat ekip olarak güzel bir av günü geçirmişsiniz. tebrikler :)
|
Alıntı:
|
Muratım bunlar ne öyleee...
Karagözler mercanlar Dülgerler Japon balığı Pardon :) berber balığı.. Denizde ne kadar güzellik varsa almış toplamışsınız vesselam.. Eeee teknede güzel insanlar olunca böyle oluyor işte .. Paylaşım için teşekkürler.. Her daim böyle güzel geçsin avlarınız.. Selamlar.. |
Alıntı:
O senin güzelliğin. Belgeyide almışsın artık çıkabiliriz tekneye;). Yanlız kedileri almıyoruz:D:D:D |
Murat Abi harika bir av. Hem siz hem de Barış Kaptan ustalığınızı konuşturmuşsunuz. Dülger balığı için ayrıca tebrikler. :)
|
Tebrikler Murat,güzel rapor olmuş,dülger hangi yeme geldi ?.
|
Alıntı:
Nasip diyelim bizimki ustalık falan değil;). Bi gün hep beraber avlanırız inşallah. |
Saat 19:04. |