![]() |
Selam arkadaşlar
selam arkadaşlar. anamurdan murat ben. 37 yaşındayım. daha 4 günlük balık avcısıyım. şanslıymışım ki ilk gittiğimde kızımla 28 tane irili ufaklı mırmır, 1 tane çatalkuyruk dedikleri balık ve 4 tane balon balığı yakaladım. yem konusunda yardımcı olunursa iyi bir balıkçı olacağım inşallah. teşekkür ederim şimdiden bilgileriniz ve yardımlarınız için.
|
Murat abi hoş geldiniz aramıza ..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. Kızınızla güzel avlar geçirmeniz dileklerimle.. Yem konusunda ilgili alanlarımızda gerekli bilgi konuları mevcut.. Lütfen inceleyiniz.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Av Paylaşımlarınızı ve fotoğraflarınızı bekleriz.. |
teşekkür ederim inceledim.ama burada bunları bulma olanağımız yok maalesef. bu konuda ne yapabilirim.
|
Murat abi aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim. |
Murat kardeşim aramıza hoş geldin kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun...
|
aramıza hosgeldınız... avınız daım sohbetınız bol olsun
|
murat bey aramıza hoşgeldiniz.
bence kızınızın şansıymış o balıklar |
arkadaşlar bana boru kurdu lazım ama malum anamurda bulamıyorum. yardımcı olabilirmisiniz. teşekkür ederim şimdiden
|
Alıntı:
Sitemizde tüm bilgiler mevcut,ayrıca tüm arkadaşlar elinden gelen yardımları yapacagından emin olabilirsiniz.;) Keyifli paylaşımlar dilerim.. |
Murat abi aramıza hoşgeldin.Her zaman şans sizinle olsun.Bol ve bereketli avlar dileği ile....
|
Saat 15:28. |