![]() |
Teknede mangal keyfi..
Sitemizin sıkı takipcisi, GÖKHAN ve
EMRE Arkadaşlarımız, bu gün sabah saatlerinde siteyi dolaşırken, birden kurtların büyüdüğünü hissetmişler. :D :D :D Beni arayıp müsait olup olmadığımı sordular. Bende teknede bakım ve temizlik yaptığımı isterlerse çıkabileceğimizi söylediğimde, saat iki cıvarı yanımda olacaklarını söylediler. Dedikleri saatte limandalardı. Avlak yerimize varışımız saat 15 :00 olmuştu.Her zamanki gibi bizi izmarit ve kupesler karşıladı.Kısa bir sürede bir mangallık balığımız oldu. Balıklar hemen temizlendi ve mangalda yerlerini aldılar.Balıklar yenip karnımız doyduğunda gün batımı yaklaştı.Tekrar oltalar deniz dibiyle buluştuğunda bizi mercan karagöz ve erkek mercanlar karşıladı. Balık azdı fakat muhteşem bir gün yaşadık.Bana böyle güzel bir gün yaşattıkları için GÖKHAN ve EMRE kardeşlerime çok çok teşekkür ederim.Umarım kendileride en az benim kadar mutlu olmuşlardır. GÖKHAN kardeşimiz mercanı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] GÖKHAN ile EMRE balık temizlerken. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] EMRE balık temizlemeye devam. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bunlarda geriye kalan mandagöz mercan ve karagözler. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Oh oh oh...maşallah güzel bir gün geçirmişsiniz ne güzel daha güzelleri nasip olsun süleyman abi...
|
Alıntı:
|
kaptanım tam bir tekne keyfi yaşamışsınız
aklında olsun birdahaki gelişimde bende mangalda balık isterim:):) |
süleyman abimize bize bu güzel günü yaşattığı için çok teşekkür ediyoruz. Formdan takip ettiğimiz abimizle tanışmak bu güne nasipmiş. seni tanıdığımız için çok memnunuz, ilk fırsatta tekrarlayacağımıza emin olabilirsin ama bu sefer teknede mangalın yanında teknede çiğ köfte de olacak :D:D:D bu arada isim EMRAH :deli:
|
Kutlarım teknede mangal süper bi şey Bu güzel paylaşımdan dolayı teşekkürler kaptanım.
|
o mangalı sen bu hafta yakma ben o tekneyi bak nasıl yakıyom :D:D:Dişte o zaman mangal keyfini gör sen :D:D:D
süleyman abi harikasın::helal::helal::helal::helal: |
Mehmet kardeşim sen istedinde ben pişirmedim mi. Sen tutarsın ben pişiririm. Yeterki sen iste..
|
suleyman abı super bır gun olmus gene ... tebrık ederım .. e kısa surede b eraber gercekleştırmek dılegı ıle
|
Süleyman abi bak 1 senede 5 mesaj yazmışım bu akşam ikinciyi yazıyom :) okumaktan ziyade yazmayada teşvik ettin cennetliksin valla hem karnımızı doyur hem ortamlara sok :)) en kısa zamanda tekrarlıyoruz. Herkeze selamlar
|
Saat 14:23. |