![]() |
Merhaba
merhaba adım Adnan istanbul sarıyerdeyim, sitenizi tesadüfen nette gezerken buldum çok hoşuma gitti üye oldum.deniz motorları ithal eden bir firmadayım,daha çok zodyak botlar getiriyoruz ve toptan satıyoruz arada tanıdıklara parakendede verebiliyoruz.
amatör olarak balık tutuyorum marmara ve ege avlanma sahalarım :)) |
aramıza hosgeldınız.. ımza ayarlarınızı tamamlarsanız hıtapta hata yapmamıs oluruz.. avınız ve sohbetınız daım olsun
|
aramıza hoşgeldiniz adnan bey
|
Alıntı:
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. Forum kuralları gereği imza ayarlarınızı tamamlarsınız sizi daha iyi tanır hitabette sorun yaşamamış oluruz.. |
Adnan bey aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim. |
adnan bey aramıza hos geldınız kalıcı keyıflı paylasımlar dılerım
imza ayarlarınızı yaparsanız sevınırız hitapta kusur etmemıs oluruz |
Sevgili Adnan bey.
Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz. Güzel bir tesadüf olmuş bizi bulmanız. Bizde bilgilerinden faydalanabileceğimiz birisiyle tanışmış olduk :) Bizlere zodyak botlar hakkında bilgiler verirseniz Nasıl alınır, nerelerden alınır, nelere dikkat etmeliyiz alırken, bakımı vs. vs. harika olur kanaatindeyim. Av paylaşımlarınızı da bekliyoruz. Rastgelsin ... |
Adnan kardeşim aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.
|
Adnan bey aramıza hoş geldiniz.Keyifli forumlar dilerim..
|
adnan bey aramıza hoşgeldin tesadüf de olsa biz ratgelsin ailesini seçtiğin için teşekkürler keyifli paylaşım lar dilerim rastgelsin
|
Saat 21:35. |