![]() |
Foça'da denk gelen sargozlar
Bugün gezmek amaclı foçaya gideyim dedim havanın güzel olmasını fırsat bilerek.
Her zaman oltalar arabamın bagajında durur ve şansıma dedim deneyim bakalım ne cıkacak ;) iyikide denemisim kısmetime 4 adet SARGOZ cıktı. 2 saat icinde ee hem gezme oldu hem balık oldu artık bu akşam yemekte belli :D :D ama keşke erkenden deneseymişim de dedim ama nasip bu kısa surede bu kadarmıs bunada sükür:P:P:P yanımda kamera olmadıgı ıcın ancak evde resimlerini çekebildim ve sizlerle paylaşmak istedim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
ohhhh
afiyet bal şeker olsun Yağız'ım Kısa zamanda bunlar. Uzun bir zamanda ne olurdu bilmem artık :) Paşa team üyesi olma farkını konuşturmuşsun. Tebrik ederim ... |
Alıntı:
|
Kısa günün kazancı olmuş. Süper tek kelimeyle. Bir de balık tutma niyeti ile gidilseymiş kim bilir sargoz sayısı kaça çıkacaktı. Tebrikler
|
Yağızım artık hafta içlerinide kolluyorsun heee:):) helal olsun ne diyim ...PAŞA TEAM farkı helal olsun.... Allahtan 2 saat kalmışsın yoksa ne olurdu bilmiyorum yani.....Bir dahaki sefere daha güzellerini beraber çekelim kardeşim..... sağlıkla kal
|
yağız abi şansını her denemende en kötü sonuç böyle olur insallah:)
tavalık cıkmış, afiyet olsun abi:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yağız bunlar ne böyle maşallah.Kısa zamanda güzel işler başarmışsın.Ama Paşa team farkı var tabii;)Rastgelsin...
|
Saat 19:09. |