![]() |
Katılımcı Listesi ve Organizasyon Bilgilendirmesi (1. Dostluk ve Tanışma Org.)
Evet Sevgili Dostlar.. 24-25 Nisan 2010 da yapılacak Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu azbir zaman kaldı.. Bu açılan konuda amacımız....: 1 - ) Organizasyon hakkında ayrıntılı bilgilendirme yapabilmek, 2 - ) Organizasyona Katılacak olan arkadaşlarımızın Listesini oluşturmak.. Ayırıca; Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Organizasyonu Olması sebebi ile Aileniz ve arkadaşlarınızıda getirebilir ve davet edebilirsiniz.. Ailece katılımcı sayımızın çok olacağını şimdiden tahmin edebiliyorum.. Katılımcı olacakların İsim ve Soyisimlerini Yönetimdeki arkadaşlara bildirmelerini ve buraya yazdırmalarını rica ediyorum.. Bu İsim ve Soyisimler, Bölge Jandarma Karakoluna ve çevre Hastahanelerine bildirerek , Organizasyon boyunca güvenliğimizin sağlanmasını rica edeceğiz... EVET LİSTEYİ KONU SONUNA OLUŞTURUYORUM ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN ... Karareisde gerçekleştirilecek olan organizasyonumuzda kullanılacak malzeme, techizat hakkınnda da kısa bilgilendirme yapalım.. Öncelikle bulunacağımız ortamdan bahsedelim.. Organizasyon alanımız daha öncede belirtildiği üzere geniş müsait bir ortam.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Araçlarınızla çok rahat bir şekilde sahile kadar gelebileceğiniz müsait bir kıyıdan ibaret.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Çadırınız varsa rahatlıkla kurup kullanabilirsiniz.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Organizasyona katılacak arkadaşlarımız kendi imkanları ve araçları ile gelecek, aracı olmayan arkadaşlar ise oluşturacağımız listede aracı ve boş yeri olan arkadaşlarımızla organize olup organizasyon alanına intikal edeceklerdir. (Organizasyon alanına gidiş yolu resim ve video ile tarif edilecektir.) Organizasyona katılan misafirlerimiz yiyeceklerini kendileri temin edecektir. Gece soğuğuna karşı ateş yakmak için Çevrede odun mevcut ancak..: O günkü kalabalığı göz önünde tutarak yanınızda yeteri miktarda Odun getermenizi tavsiye ederim.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Balık avında kullanılacak yemlerimiz.. (Katılımcılar Kendileri Temin edecektir) 1 - ) Boru Kurdu (Gece Kullanılacak..) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 2 - ) Mamun. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 3 - ) Madya ve Sülünez [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] NOT : İsterseniz yem konusunda Bildik tanadık yemci arkadaşlardan teklif alınarak buradan Organizasyon için hangi yemin kaça verileceğini öğrenip telefonla sipariş de verebileceksiniz.. Konu üzere araştırma yapılacak dilerseniz sizde araştırabilirsiniz.. Olta takımlarımız..(Katılımcılar Kendileri Temin edecektir) 1 - ) Kalsik 3 takım.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 2 - ) Gezer Kursunlu Hırsız Takım..[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 0.30 - 0.35 Misina ile Kısa pala Çapraz siyah 1 ve 3 Numara İğne (Mustad 496 serisi) Klasik 3 lü takım için 50gr yada 60gr Armut kurşun Dip hırsızı için 50gr yada 60gr Gezer kurşun. (Katılımcılar Kendileri Temin edecektir) Avlakda bulunan balıklar.. 1 - ) Çipura (Namı değer PAŞA) 2 - ) Mırmır 3 - ) Mercan 4 - ) Fangri 5 - ) Levrek 6 - ) Isparoz (Namı değer Harami) 7 - ) Drogonya (Nadiren oltaya gelen ancak dikkat edilmesi gereken zehirli bir balığımız.) Katılımcılara şimdiden Rastgelsin... KATILIMCI LİSTESİ
|
Tebrikler, çok güzel bir paylaşım olmuş..
Herhangi bir soru sormaya imkan da bırakmamışsınız ;) |
Necati abi çok güzel bir konu olmuş gerekli tüm bilgiler mevcut.
Beni ve Erhan'ı yaz. Kandırmaya çalıştığımız 1-2 arkadaş var kesin bilgi olunca onların isimlerinide listeye ekleteceğim. |
Not al necati abicim :) duruma göre yanımda katılım göstericek arkadaşlar olabilir onları sonradan ekliyebiliriz ;)
|
Alıntı:
Teşekkürler Cem.. Sende katılıyorsun değil mi?? İsmini listeye ilave edelim mi?? |
Alıntı:
Taygun senin ve Erhanın isimlerini ekledim.. artı gelecek olursa ekleyelim kardeşim.. |
Alıntı:
İlavelerinide bekliyorum.. |
Manisa grubunu yazarmısın yazayımmı Necati?
|
Alıntı:
Abi hoş geldin.. Ona eminim Manisa grubunu es geçmem Ancak... İsim ver Bana İsim..;):D:D:D |
:helal::helal::helal: SÜPPEEERRRRRRRR Olmuş Necati abi ellerine sağlık.:helal::helal::helal:
Yanlız ben tekneciyim karadan atmasını bile bilmem ona göre. Sen atarsın artık benim oltayı.:D:D:D İsparoz falan ne denkgelirse artık:D:D:D:D:D |
Saat 15:07. |