![]() |
Nacizane kardeşiniz
cümneten selamın aleyküm.Bende nacizane kendince amatör balıkçı aydın.İzmirde yaşıyorum ve amatör balıkçılık yapmaya çalışıyorum.daha doğrusu bu işten zevk almaya çalışıyorum.inşallah keyifli paylaşımlar yaparız.herkese rastgelsin.Livarınız boş kalmasın eyw
|
Aydın kardeşim aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Kontrol panalinden imza ayarlarınızıda yaparsanız (isim, soyisim,memleket doğum tarihi, kangrubu ) gibi size hitapta kusur etmemiş oluruz.
|
Alıntı:
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. Forum kuralları gereği imza ayarlarını (ad soyad memleket doğumyeri ve yılı kan grubu) tamamlaman gerekiyor.. Böylelikle seni daha iyi tanır yardımcı olmaya çalışırız.. |
Aydın kardeşim aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim. |
aleyküm selam aydın kardeş aramıza hoşgeldin keyifli paylaşım lar dilerim inşallah balık avlarınıda görürüz rastgelsin
|
Aydın kardeşim aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim..
|
aramıza hosgeldınız ... keyıflı paylaşımlar dılerım
|
aramıza hoşgeldin aydın kardeş
|
Herkeze teşekür ederim imza ayarlarımı yaptım ilk işim oydu ama sanırım olmamış sıcak selamınıza teşekürler.Yüzünüzden gülücük eksik olmasın.
|
tmm sorunu çözdüm.Gizlemek diye bi seçenek varmış onu düzelttim şimdi görünmesi lazım
|
Saat 14:58. |