![]() |
Eski avlarımdan bir kac foto
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
bendeniz mustafa [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kızım esra [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] arkadaşlar ve ben [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] oglum ve kızım [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ve ben kral dolmuşcu mustafa |
mustafa biladerim harika görüntüler güzel balıklar eh ne denirki :helal::helal::helal:
evlatları allah bağışlasın :) sen yabancı gelmiyorsunya hadi hayırlısı;) |
Güzel görüntüler Mustafa abi yeğenin elindeki paşaya(çipuraya) hayran kaldım doğrusu. Umarım daha güzelleri denk gelir..
Rastgelsin.. |
teşekkürler allah herkesin evlatlarını bagışlasın.
|
Mustafa abi harikasın..
Vallahi gözümüz gönlümüz açıldı yahu.. Ellerine emeklerine sağlık.. Paşalar bir kenara Yeğenlerimi Allah size Bağışlasın.. Gözlerinden öperim onları .. Paylaşım için teşekkürler.. |
Çok güzel avlar gerçekten.Şansın daim olsun.Rastgelsin..
|
Bizde yakalayabilecekmiyiz birgün böyle balıklar :)
Tebrikler, güzel görüntüler. Yeğenlerimizinde gözlerinden öperiz. Sevgiler selamlar. |
cok guzel avlar ve fotolar..... tebrık ederım avın ve sohbetın bol olsun
|
oy oy oy süper paşalar vallahi...
Mustafa abicim ellerine sağlık gerçekten içimizi ısıttın bu güzel resimlerle. inşallah bu sezonda bereketli geçer,tebrik ederim. |
oooo kralım harikasın valla
|
Saat 13:31. |