![]() |
izmir-çeşme
merhaba balıkcı dostlar bu güzel forumu internette gezinirken buldum.profesyonel scuba dalıcısıyım.kendim hobi maksatla yapmaktayım.kızıldeniz ve türkiyenin bir çok yerinde tüplü dalış yaptım.fotoğraf ve video çekimleri için dalıyoruz.tüplü dalışta balık avına karşıyım.
insallal hep beraber güzel paylasımlar da bulunuruz saygılar.... |
Aramıza hoşgeldiniz. Sanırım bizimle su altında çekmiş olduğunuz nacizane görüntüleri paylaşıcaksınızdır :) şimdiden teşekkürler. :)
|
Kamil kardeşim aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..Deniz altı video ve resimlerini hep merakla izlerim.Umarım sayende bol bol izleriz.Bu arada kontrol panalinden imza ayarlarınızıda yaparsanız,(isim soyisim,memleket,doğum tarihi ve kan grubu ) size hitapta kusur etmemiş oluruz...
|
aramıza hosgeldınız .. keyıflı paylaşımlar dılerım.. en kısa surede sualtı vıdeo larını beklıyoruz:)) denız altıda durum nasıl merakta bırakma bızı :)
|
Kamil bey aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim. |
Kamil kardeşim hoş geldin.Keyifli paylaşımlar.
|
aramıza hoşgeldiniz..
video ve fotolarınızı görmeyi 4 gözle bekliyoruz::) |
Adaşım aramıza hoşgeldin.Paylaşımlarını bekliyoruz..Keyifli forumlar
|
Alıntı:
Keyifli ve kalıcı sohbetler diler deniz altı görüntülerinizi beklerim.. Not Forum kuralları gereği imza ayarlarınızı (Ad soyad doğumyeri ve tarih kan grubu) Tamamlarsanız hitabette sorun yaşamayıp sizi daha iyi tanımış oluruz.. |
Saat 21:48. |