RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   selam (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7385)

Tuncay GÜNAY 06-04-2010 22:26

selam

herkese selam acemi olarak aranıza katılıyorum yardımlarınızla usta olmayı hedefliyorum.

Denizkızı35 06-04-2010 22:28

Aramıza Hoş geldiniz
İmza ayarlarınızı Yaparsanız Hitapta sorun olmaz

xnode 06-04-2010 22:53

Hoşgeldiniz;
İyi vakit geçirmeniz ve edindiğiniz tecrübeleri bizlerle paylaşmanız dileğiyle..
Başarılar.

Necati ARAT 07-04-2010 07:09

Tuncay bey aramıza hoş geldiniz..
Keyifli forumlar..

Murat ADAK 07-04-2010 08:16

Tuncay bey aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.

mehmetulas 07-04-2010 09:33

tuncay bey aramıza hoşgeldiniz.........

Tuncay GÜNAY 07-04-2010 11:25

herkese teşekkür ederim imza ayarlarını n nasıl yapıldığını bilmiyorum yapma gayreti içindeyim. :)
arkadaşlar bir ricam olacak sizlerden denizlide ikamet ediyorum denize uzak yaşadığımızdan baraj ve göllerde avlanıyoruz. bilgimiz de bu yönde iki sefer denize ulaşıp kayıktan sallama yaptık alanya marina civarlarında küçük sokkun denilen balıklardan aldık 7 - tane 2 tanede arab balığı denilen balıklardan aldık dahada nasip olmadı. 24 - 25 nisan gibi tekne ile balığa çıkmayı amaçlıyoruz fakat nereden çıkılır bilmiyoruz. kuşadası taraflarından tekne nasıl bulunur ? malzemelerimiz denize uygun mu ? ne tür yem ile kullanalım ? tecrübelerinizden yararlanabilirmiyiz acaba şimdiden teşekkür ederim

Necati ARAT 07-04-2010 11:37

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 80269)
herkese teşekkür ederim imza ayarlarını n nasıl yapıldığını bilmiyorum yapma gayreti içindeyim. :)
arkadaşlar bir ricam olacak sizlerden denizlide ikamet ediyorum denize uzak yaşadığımızdan baraj ve göllerde avlanıyoruz. bilgimiz de bu yönde iki sefer denize ulaşıp kayıktan sallama yaptık alanya marina civarlarında küçük sokkun denilen balıklardan aldık 7 - tane 2 tanede arab balığı denilen balıklardan aldık dahada nasip olmadı. 24 - 25 nisan gibi tekne ile balığa çıkmayı amaçlıyoruz fakat nereden çıkılır bilmiyoruz. kuşadası taraflarından tekne nasıl bulunur ? malzemelerimiz denize uygun mu ? ne tür yem ile kullanalım ? tecrübelerinizden yararlanabilirmiyiz acaba şimdiden teşekkür ederim

Tuncay bey imza ayarlarınızda yardımcı olabilirim..
Ad soyad doğum yeri ve tarihi Kan grubunuzu yazarsanız ben yapabilirim..
Kuşadasında teknesi ile balık avı yaptıran BARBAROS nick li üyemize ulaşırsanız sizlere yardımcı olacaktır..

Alıntı:

# İmza
VEDAT KAZANCIOĞLU
BARBAROS TEKNESİ - KUŞADASI

0 537 667 52 67

facebook sayfam için aşağıdaki linki tıklayınız.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Yağız DEMİR 07-04-2010 14:23

tuncay bey armıza hos geldın keyıflı paylasımlar

kaptankarabulut 07-04-2010 17:13

Aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..

Saat 14:26.