![]() |
Benim Tabirimle Ton Ton Amca
Evet sevgili dostlar...
Başlıktanda anlaşılacağı üzere... Bence Sitemizin Ton Ton Amcası lakabına aday Hasan Nadir AŞÇI (hasci) Amcamızı ziyaret ederek tanışma fırsatımız oldu.. Sizcede Öyle görünmüyormu?? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Teknesinin son Rutuşlarını yapıp bu gün itibari ile denize indirmeyi düşünen Hasan amcamız Misafirperverliği ve güler yüzü ile Gerçekten Ton Ton Amca olmaya aday.. Bu güzel buluşmayı bir iki kare ile siz dostlarla da paylaşmak istedim.. Kalın sağlıcakla.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Hasan amcamız dediğin gibi sitemizin tonton amcası olmaya aday.
Ben şimdiden ısındım Tonton amcamıza. ALLAH(C.C.) MUHABBETİNİZİ DAİM ETSİN İNŞALLAH. Hasan amcamızın tekneside hayırlı olsun. Kazasız belasız bol ve bereketli avlar nasip olur inşallah. Paylaşım için teşekkürler. |
Güzel bir buluşma olmuş;
Hasan Bey'e selamlarımı iletiyorum, umarım yeni teknesi ile hayırlı avlara imza atar ve en önemlisi de bizlerle bu avların raporlarını paylaşır.. |
Hasan amcamıza(tonton amcaya)yeni sezonda bol nasipler dilerim.Rastgelsin..
|
hasan amcayla o kadar yakınıum kı hala ziyaretine gıdecem valla cok ayıp ettim hasan amca bılıyorum ama nobetlerımden dolayı bu aralar yanına ugrayamıyorum ama bu çarsamba yanına gelecem hasan amca
|
hasan amca inşallah yenilenmiş teknesiyle çok güzel avlara imza atar...sağlıkla kal ton ton amca....
|
adaşım tam tonton amca.:)inşallah birgün bende ziyaret ederim :)
güzel bir birliktelik ;) |
Necati kardeşim güzel bir birliktelik, evt ton ton amcamıza yeni sezonda bol avlar nasip olsun..
|
Sevgili Rastgelsinliler,
Böylesine sıcak karşıladığınız, yeni ve gönlü genç üyeniz olduğum için çok mutlu olduğumu belirtmeden yapamayacağım. Hepinize çok teşekkür ederim.Benim internette ilk yazdığım siteninde sizlerinki olduğunu belirtmeliyim.Şimdiye kadar hep pasif kaldım. Sadece okumakla yetiniyorken beni deliğimden çıkarttınız.HEPİNİZİ azmağa 'bostanlı balıkçı barınağı' çaya davet ediyorum. BEKLERİM .Rasgelsin. |
Alıntı:
Yolumuz düşerse çayını içmeye geliriz... |
Saat 15:17. |