![]() |
Sinaritçi Mustafa'dan tek taş hatıraları ;)
5 ay lodos yagmur camurdan sonra guzel havayı yakalayıp balıga cıkayım bakalım neler olacak dedım ve olanlar oldu :D
1 tane 8.500 2 tane 2.500 sınarıtler ve 5 ayın yorgunlugu bıtmıs oldu.. Arkadaslar herkese ıyı gunler ıyı avlar hoscakalın :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Hay Maaşallah Mustafa kardeşim..
Bütün kurtları dökmüşsün vesselam.. Eeee Herkeze nasip olmaz böyle trofeler.. Kardeşim tebrik ederim.. Avlarının devamını diler Paylaşım için de Teşekkür ederim.,. |
merhaba necati abı ınan ne kurt ne kurt 5 ayın butun kurtları abıcım ılk zaten kılıc gormemle basladı hıkaye:)3 metreye kadar yaklastı goz goze geldık sonra byebye demeden gıttı 1.5 mt lık kılıc ben tesekkur ederım necatı abı fotolarda senın payında var abıcım hoscakalın :)
|
tebrikler çok çok şahane balıklar
|
Alıntı:
Kardeşim sen böyle trofeleri göster bana gerisini merak etme .. Mutluluk duyarım Düzenlemekten.. Amam Banada böyle bir trofe yakalatırsan dahada güzel yaparım..;):D:D:D |
Mustafa kardeşim güzel balıklar için tebrik ederim.
kullandığım takım düzeni hakkında da bilgi verir misin? daha niceleri rastgele :) |
cok uzun zamandanberı gıremıyordum sıteye evlılık telası gercı senesıne gelıyoruz fakat olmadı mı olmuyor ısler gucler artık daha sık gorusecegız necati abıcım bundan sonra neler var neler :)
|
tesekkrum ederım salih abı kullandıgım takım bıldıgımız rapala 2-3 kg arasında kursun kullanıyorum yerıne ve kafama gore:)
|
Alıntı:
Bu arada mutluluklar dilerim. ;) |
Mustafa abi tebrikler harika balıklar gerçekten. Şu bildiğimiz rapalaların boy ve modellerini yazsan sanki fena olmayacak :)
Alıntı:
|
Saat 13:44. |