RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Selamün aleyküm dostlar (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7505)

İlker ASLAN 27-04-2010 16:15

Selamün aleyküm dostlar

Adım İlker ASLAN siteye Yağız kardeşim ve Necati abim vasıtasıyla katıldım Buradan üstad Hasan Balıkçı abiye,Serkan ustaya,Doğan kardeşime selam ederim
Balık merakı bende çok küçükken başladı ilkokula giderken çayda sazanla başladım bu hobiye. Büyük şehire yerleşince haliyle bu sevdada benimle büyük şehire taşındı. Şimdi çok değerli abilerim ve dostlarımla elimizden geldiği kadar sürekli onlardan birşeyler öğrenmek adına saygı ve sevgi içerisinde bu işi yapmaya çalışıyorum.
Benim misyonum şudur arkadaşlar; önce dostluk ve muhabbet sonrada balığın olduğu heryerdeyim.
Şehrin ve çalışma hayatının sitresinden uzak,deniz kıyısında bir bardak çayın keyfini hele hele oltayada nasibim takılmışsa deymeyin keyfime...
Necati abiye ve Yağız kardeşime beni sizlerle tanıştırdığı için tekrar teşekkür ediyorum. Foto ve video paylaşımlarımızın çok olması dileğiyle tekrar Selamün Aleyküm...

Anıl ÜNALAN 27-04-2010 16:20

Aramıza hoşgeldiniz abi. Umarım aradığınız keyifli ortamı burada bulabilirsiniz ;)
Paylaşımlarını bekliyoruz..

Aydın35 27-04-2010 16:26

Alıntı:

İlker ASLAN tafarından gönderildi (Mesaj 82392)
Adım İlker ASLAN siteye Yağız kardeşim ve Necati abim vasıtasıyla katıldım Buradan üstad Hasan Balıkçı abiye,Serkan ustaya,Doğan kardeşime selam ederim
Balık merakı bende çok küçükken başladı ilkokula giderken çayda sazanla başladım bu hobiye. Büyük şehire yerleşince haliyle bu sevdada benimle büyük şehire taşındı. Şimdi çok değerli abilerim ve dostlarımla elimizden geldiği kadar sürekli onlardan birşeyler öğrenmek adına saygı ve sevgi içerisinde bu işi yapmaya çalışıyorum.
Benim misyonum şudur arkadaşlar; önce dostluk ve muhabbet sonrada balığın olduğu heryerdeyim.
Şehrin ve çalışma hayatının sitresinden uzak,deniz kıyısında bir bardak çayın keyfini hele hele oltayada nasibim takılmışsa deymeyin keyfime...
Necati abiye ve Yağız kardeşime beni sizlerle tanıştırdığı için tekrar teşekkür ediyorum. Foto ve video paylaşımlarımızın çok olması dileğiyle tekrar Selamün Aleyküm...

Aleykumselam .Sitemize hoşgeldiniz ilker bey.İlker bey diyorum çünkü yaşınızı vs bilmiyorum eğer imza ayarlarını yapar iseniz benimkisi gibi daha samimi bir şekilde yazışmalarımızı bu platformda gerçekleştirebiliriz..
Şİmdiden bol keyifli forumlar dilerim..

seyirsubayi 27-04-2010 20:14

aramıza hosgeldınız... sohbetınız daım ıgnelerınız keskın avınızda daım olsun

Mehmet BODUROĞLU 27-04-2010 20:25

İlker aramıza ve ailemize hoşgeldin.
Keyifli forumlar ve paylaşımlar dilerim.
Rastgelsin ...

İlker ASLAN 27-04-2010 21:08

Alıntı:

aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 82395)
aleykumselam .sitemize hoşgeldiniz ilker bey.ilker bey diyorum çünkü yaşınızı vs bilmiyorum eğer imza ayarlarını yapar iseniz benimkisi gibi daha samimi bir şekilde yazışmalarımızı bu platformda gerçekleştirebiliriz..
şimdiden bol keyifli forumlar dilerim..

evet aydın kardes haklısın duzeltmeyı yaptım simdi bilgilendirme için tesekkurler

Aydın35 27-04-2010 21:10

Alıntı:

İlker ASLAN tafarından gönderildi (Mesaj 82484)
evet aydın kardes haklısın duzeltmeyı yaptım simdi bilgilendirme için tesekkurler

eyw ilker abi :)bak böle daha iyi oldu rica ederim.

Hasan BALIKÇI 27-04-2010 21:10

ilker kardeşim aramıza gelmen çok hoş seni tanımak ayrı bir keyif :)
beraber güzel avlar ve paylaşımlar :)

hoşgeldin biladerim :)

Yağız DEMİR 27-04-2010 21:10

VAYY benım canım kardesım hosgeldın sefa getırdın :D
eee artık balık avı paylasımları baslıyor desene :D:D:D:D

xnode 27-04-2010 23:38

..Ve Aleykum selam.
Hoşgeldiniz,
keyifli vakit geçirmeniz ve av raporlarınızı paylaşmanız dileğiyle..

Saat 14:34.