![]() |
merhaba
merhabalar, yaklaşık 1 yıldır amatör balık avıyla ilgileniyorum fakat cewremde bu işi bana anlatacak pek kimse yok, forumdan bilgi alıyorum elimden geldiğince, balık avına merakım cok fazla , balığa gitmeye karar werdiğimden 2 gün önce uyuyamamaya başlıyorum:deli: dostların tavsiyeleriyle ii bir balıkçı olmak istiyorum, herkese saygılar...
|
merhaba hoşgeldiniz bende sizin gibi yeniyim burdaki dostlar size çok yardımcı olacaklardır emin olabilirsiniz saygılarımla...
|
Alıntı:
Kalıcı ve keyifli forumlar.. Forum kuralları gereği imza ayarlarınızı (ad soyad memleket doğum yılı ve kan grubu) tamamlayınız.. Hitabette sorun yaşamayalım.. |
öncelikle sitemize hoşgeldiniz..bir sorunuz olduğunda bildiğim kadarıyla cevaplamaya hazırım...saygılar, keyifli paylaşımlar..
|
Alıntı:
aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar güzel avlar olsun... |
Aramıza hoşgeldiniz kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
|
aramıza hosgeldın
ımza ayarlarını yaparsan sevınırız hıtapta kusur etmemıs oluruz tabıkı yardım etmek ısteyen kısıler olacaktır ama ımza ayarlarını yaptıktan sonra ve gıtmek ıstedıgını belırttıkten sonra sıtede ımkanı olan zamanı olan her kez bır sekılde yardım etmeye bılgı aktarmaya baslayacaktır sımdıden kalıcı ve keyıflı paylasımlar dılerım |
aramıza hosgeldınız.. paylaşımınız sohbetınız ve avınız daım olsun
|
Hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
|
Aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar
|
Saat 00:55. |