![]() |
Siz Üyelerimize Bir Soru
Değerli dostlar ..
Biliyorsunuz 24-25 Nisanda Gerçekleştirdiğimiz organizasyonda Sevgili Hasan abimiz -Yönetimdeki arkadaşların olta atmıyacağı velevki attılar, balık yakalamıyacakları konusunda yasak getirmiş.. Yasağa uymayanların ise Siteden 7 gün uzaklaştırılacağını söylemişti... Ancak..: Engin araştırmalarım sonucunda kendisinin balık yakalarken (üstelik Mercan) videosu çekilmiş ve yasağı deldiği ispat edilmiştir... İşte ispatlı Videosu..
Şimdi sizlere Soruyorum..?? Bu yasağı delen Hasan Balıkcı Abimizi 7 gün yasaklıyayım mı ?? Sizlerden gelen mesajlar doğrultusunda gerekli işlem yapılacaktır ... BİLGİLERİNİZE...:D:D:D:D |
Alıntı:
şimdi şöyle buradaki ilk suçlu balık neden oltaya yeme geldin, 2. yandaki abilerin teşvik edişi :) 3.üçüncü suçlu Necati abi sanırım sende oralardasın hislerime dayanaraktan söylüyorum :)dördünçüsü Hasan abi sen o balığı neden yakaladın yakaladın tekrar neden denize bırakmadın :)sinsile yolu ile herkese bence birer hafta av yasağı:D balığa geçmiş ola tava cezası uygun gördüm abilerim :D:D |
Alıntı:
Kardeşim inan o anda orada değildim ben.. Şimdi farkettim videoyu ..:oha: Oylamaya ben katıldım evet dedim ..:D Sen katılmadını mı??:D:D:D |
katılmam mı Necati abicim benden de evet oyu aldı Sayın HASAN bey :D lütfen lütfen buda bi bünye :D:D:D Hasan bey tesüf ediyorum :D:D
|
Biraz geç ortaya çıktı bu olay.Acaba neden?Ama suçlu varsa cezasını çekecek..;)
|
Alıntı:
|
kendi koyduğu yasağa,kendi uymadıysa eğer: bence saylanmaması lazım..:)
yasağı nasıl koyduysa öylece kaldırmış olmalı...belkide yasağı kaldırdığını söylemeyi unutmuştur:P yani gönlüm aftan yana. ama illaki ceza alacaksa:yedi gün boyunca hergün bir fıkra yazsın...olmamı?? |
Alıntı:
lütfen oylamadan geçmeyelim lütfen:D:D:D elinizi korkak alıştırmayın :D:D |
Alıntı:
|
Kazayla olta suya düşünce o balık, o hain, o gaddar, o zalim balık Hasan abiyi zor duruma düşürmek için yakalanmıştır bilerek. Komplo bu tamamen :D
|
Saat 14:58. |