![]() |
03.05.2010 Özbek (İzmir) gece avı
Sevgili Dostlar havaların 1 hafta esmesinin üstüne birde gökhan bensiz balıga gidince iyice kızdım:hıııı: pazartesi günü yem olarak mamun ve sülünes alıp akşamüstü Capacı başımız capayı kaldırınca :) denize acıldık önce bir tragana topuklarını deniyelim dedik (ilk resim gökhanı kızdırmak için capacı başı ya)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ben daha oltamı atmadan yeni olta yapmaya calışırken gökhan karagözle sefteyi yaptı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ve arkası arkasıya 4 karagöz cekti bende fotograf cektim ve biten yemlerimi tamamladım ve bol bolda beni kızdırdı ama hava kararmak üzereyken nihayet ilk seftemi yaptım Kızgınlıgım bile yuzume yansımış ama azmin zaferi tabiki [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Cogunlukla karagöz birazda ısparoz tuttuk cayımız da her zamanki gibi hazır tabi akşamın bombasıda benden geldi tabiki Yarım kiloluk bir kaya levregi hemen arkasından bir tane daha geliyordu ki yarı yolda oltamı kopardı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Buda gecenin bilancosu 4 kişilik akşam yemegimiz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Vallah harika bir av olmuş Bahar seni ve Gökhanı kutlarım...;)
|
vaaaaaayyyy :helal::helal::helal::helal::helal:
bune yaaaaaa alh alaaaaah :) bahar kardeşim bune güzel bir av olmuş böyle :helal: ben bunları gördümya haftaya sizin teknedeyim.:Dbisküvi ile kandıramazsın ;)o eşkina varya onu tutmak istiyom kerterizi unutma :Dkaragözler senin olsun ben eşkinaya takılırım :) bahar kardeşim hem seni hem gökhanı yürekten kutlarım :)allah sizlere dahada güzel bereketli avlar nasip etsin.:) devamını bekliyorum bak ona göre :D |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Şu ortam olsa benim avlandığım teknede. Ben eşkina değil ordan paşa bile çekerim :D Tebrik ederim harika av olmuş Bahar abla :) |
Güzel bir av;
Paylaştığınız için teşekkürler.. |
Deniz kızı döktürmüşsünüz yine her ikinizide tebrik ederim. inşallah oltanız her daim dolu olur...
|
Bahar tebrik ederim kardeşim..
Gökhan kardeşimin yanında ham kaptanlık hem ustalık yapmış , Nasibinizi birer birer almışsınız.. Eşkina gayet güzel gecenin süprizi olmuş sizlere.. Paylaşım için teşekkür eder avlarınızın devamını dilerim.. |
Bahar kardeşim Gökhanı ve seni tebrik ederim ellerinize sağlık.
Bütün avlarınız böyle bereketli olur inşallah. İnşallah birgün sizide ziyaret etmeyi düşünüyorum. Paylaşım için teşekkürler. |
süper olmuş süper.ikinizede tebrikler...
|
Bereketli gece avı olmuş.devamına inşallah.Afiyetler olsun.
|
Saat 22:51. |