RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Bir Ziyaretcim Var (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7585)

Necati ARAT 11-05-2010 15:07

Bir Ziyaretcim Var

Evet değerli dostlar Balık Bahane Sohbet Şahane sloganı ile yola çıkmaştık.:)

Bugünde Site üyelerimizden Ali Rıza ACAR abimiz (ali rıza acar) ziyaretime geldi.. Öncelikle zahmet ederek buralara kadar geldiği için, çok teşekkür ederim kendisine ..;)

Tabiiki insanların ortak noktası bir olunca keyifli bir sohbet başlayıveriyor ne hikmetse..:D:D

Ali Rıza abimiz hoş sohbet, güler yüzlü bir abimiz..:helal:

Keyifli sohbetlerimizi çay ve misafirlerime bilhassa balıkcı misafirlerime ikram ettiğim Sakızlı kahvemizle süslemesek eksiklik olurdu..:)

Bu keyifli sohbetin bir kaç karesini sizlerle paylaşmak istedim..;)

Sağlıcakla kalın..;);)

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

ali rıza acar 11-05-2010 15:31

Necati kardeşim; herşeyden önce beni aranıza aldığınız için, ayrıca bu günkü habersiz ziyaretim esnasında, sanki epeydir tanışıyormuşuz gibi çok sıcak kanlı ve candan karşılamanız için sana ve Yağız kardeşime teşekkür ederim.
Rastgelsin dostluk sitesine ( Böyle adlandıracağım) dahil olmam ile sizleri tanıdıktan sonra ne kadar isabetli karar verdiğimi daha iyi anlıyorum. Elimden geldiğince tanışma ziyaretlerimi sürdürmek istiyorum.
Tüm balıkçı arkadaşlarımı da seni ziyareti tavsiye ediyorum. Neden mi?
Özel nefis Sakızlı kahvenden içmeleri için.
Hepiniz sağlıcakla kalın.

Necati ARAT 11-05-2010 15:40

Alıntı:

ali rıza acar tafarından gönderildi (Mesaj 84075)
Necati kardeşim; herşeyden önce beni aranıza aldığınız için, ayrıca bu günkü habersiz ziyaretim esnasında, sanki epeydir tanışıyormuşuz gibi çok sıcak kanlı ve candan karşılamanız için sana ve Yağız kardeşime teşekkür ederim.
Rastgelsin dostluk sitesine ( Böyle adlandıracağım) dahil olmam ile sizleri tanıdıktan sonra ne kadar isabetli karar verdiğimi daha iyi anlıyorum. Elimden geldiğince tanışma ziyaretlerimi sürdürmek istiyorum.
Tüm balıkçı arkadaşlarımı da seni ziyareti tavsiye ediyorum. Neden mi?
Özel nefis Sakızlı kahvenden içmeleri için.
Hepiniz sağlıcakla kalın.

Ne demek abi gelişin beni ziyadesi ile memnun etti..
Ben her zaman derim..
Tüm dostlara kapım açık bir acı kahvemi içmeden geçmeyin yanımdan..
Bir kahvenin 40 yıl hatırı varmış ama Sakızlı Kahvenin 80 yıl..:D:D
Zaten bir insanında ortalama ömrü 60 yıl dersek..:oha:
Bizlerin dostluğu bir ömür yeter ..

Allah En kötü günlerimizi böyle geçirsin işaallah..
Kal sağlıcakla abim..

Not ..: Bu arada yeni avatarın da hayırlı olsun Ali Rıza Abi....;)

Kamil ESEN 11-05-2010 16:07

Çok şık kareler olmuş gerçekten.Dostluklarınız baki olsun.Yolu düşenleri Manisayada beklerim...

kaptankarabulut 11-05-2010 16:45

RASTGELSİN sitesi balıkdan önce dostluğa önem veren bir site..Nice dostlar bu site aracılığı ile birbirini, sanki kırk yıllık dostmuş gibi birbirini kucakladı..Tüm rastgelsin üyelerinin birbirleriyle tanışabilmesi temenlilerimle...

Doğan ÖZCAN 11-05-2010 19:17

Necati abinin yanına ziyarete gidenin ayağı alışır yine gider.... Hayır ben yaşadım ordan biliyorum :):):):).... Espri bir yana dostluk kardeşlik duyguları olduktan sonra eee sohbette balık sohbeti olduktan sonra değmeyin keyfine....hee bu arada bütün bu keyiflerin üzerine bide sakızlı gayfe :):) olunci yemeyinde yanında yatıverin gariii :D:D:D... sağlıkla kal ALİ RIZA ABİ yakın zamanda tanışmak ümidiyle...

Yağız DEMİR 11-05-2010 19:58

ALİ RIZA ABI
ılk basta ozurdılerım senden asagıda senı tanıyamadım necatı abının yanına cıktıktan sonra tanısmak nasıp oldu ıyıkıde gelmıssın abım muhabbet esnasında komsu oldugumuzu ogrenıncede ayrı bır sevındım vallahı ee artık sık sık gorusuruz abım.
ıyıkı gelmıssın ve senı tanımısız abım o guler yuzun ve hos muhabbetın için cok tesekkurler
eeee slogan nedıyooo

BALIK BAHANE SOHBET SAHANE :D:D:D:D:D:D

Taygun KOCABIYIK 11-05-2010 20:45

Necati abi emekliliğinde kraathane işletecek :D Şimdiden müşteri topluyor benden söylemesi :D

Abicim senin güzel muhabbetin, misafirperverliğin nedir iyi bilirim. Kahveninde hatrı hakkaten bir ömür yetecek türden. İnşallah Ali Rıza abimizle birlikte kahveni içeriz birgün senin dükkanda :)

Murat ADAK 12-05-2010 08:07

Necati abi senin mekanda bir çekim alanı var herhalde.
Dost çekim alanıda diyebiliriz:);).

Böyle görüntülere şu zaman diliminde öyle ihtiyacımız varki anlatamam.
İnsanlar birbirleriyle yakınlaşmaya bile korkar durumda.

Acaba ne çıkarı varda benimle ilgileniyor diye düşünüyor çoğu kimse.

Ama bu görüntüler menfaatsiz hakiki dostluk arayanların görüntüleri.

Ali Rıza abimizde doğru adrese gelmiş iyikide gelmiş.:helal::helal::helal:

Neredenmi biliyorum o adresten bende geçtim;).

Bu dostluk ve muhabbetin adımları hayırlısıyla daim olur inşallah.

Bize bu duyguları yaşattığınız için teşekkürler.

ali rıza acar 12-05-2010 12:54

-Kamil kardeşim, Manisa 'yada gelirim merak etme. Malûm emekliyim.
-Sn. Karabulut teknende herhalde bir tek ben çay içmedim. Üşenmem orayada gelirim.
-Doğan kardeşim inan hepinizle tanışmak istiyorum.
-Taygun' cum kıraathane olayı iyi tesbit, cuk oturmuş. Müşterilerde hazır. Yakında bu site bir dernek haline gelirse hiç şaşırmam. Lokalide Necati kardeşimin kahvesi olur.(Ama sakızlı kahve olur mu onu bilemem.)
- Muratçım imkan olsada tüm site sözleşip Necati kardeşime kahve içmeye gitsek. Ama Müdüriyeti göz önüne almak lazım. Malûmunuz bu aralar İŞ aslanın ağzında.
- Yağızcım özür dileyecek bir şey yok ki. Kapıya gelmiş bir ihtiyar "Necati Bey buradamı?" diyor. Nereden bileceksin siteden biri olduğumu. Bak evi tarif ettim aradaki mesafe 50 Mt.
yok. Çal kapıyı gel.
Hepinizi sevgi ile öperim.

Saat 21:57.