![]() |
Güzelbahçe tekrardan bizi çağırdı...
Dün akşam üstü(11.5.2010)iş çıkışı Aptullah abiye uğradım.Daha geçen cumartesi gitmiştik güzelbahçeye.Ama doyamadık demekki,"Güzel bahçeye gidelim orasını kıyıdan denemedik" dedik.Aslında niyet denize kavuşmak,balık bahane.Hem dostlarımızı ziyaret edecek hemde sabaha kadar su başında muhabbet edecektik.Oraya varmak üzereyken Hasan balıkçı ile telefonda görüştük onada gel gidelim dedik ama işleri dolayısıyla gelemeyeceğini söyledi.Sonra tam ben arayacakken Süleyman kaptan beni aradı.Güzel bahçedeyim deyince hemen 5 dk sonra yanımızdaydı.Sağolsun,muhabbetide arkadaşlığı da süper.Epey bir sohbet ettik,sonra sabah tekneyle çıkacağım,çıkmadan uğrarım deyince yolcu ettik.Balık tan hiç ses yoktu.Sabah saat 5 te Aptullah abimin büyük azmiyle bir mırmır,bir lidaki birde hiç böyle büyüğünü görmediğimiz lidaki boyunda bir isparoz la sahneyi terkettik.
Saat 7 gibi Süleyman abim denize çıkmadan bize tekrar uğradı.Aslında bizi denize çıkarma daveti de yaptı ama ben işe gideceğim için yola çıkmamız gerekiyordu.Bu iki güzel dostumun hatıra fotoğrafını aldıktan sonra vedalaştık.Biz manisaya,kaptan denize.... İşte bu fotolarda günden kalan iki hatıra.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
:helal::helal::helal: Kamil abim denizin havasını solumuşsunuz ya oh ne güzel ... Aptullah abimde maşallah nasibini almış..... ısparoz olmazsa olmaz da abi o ne yaaaa :D:D:D diplerde kalmış herhalde ağırlıktan çıkamamış baksana... Şaka bir yana böylesine güzel dostlar olsunda balık da olsun muhabbette zaten ikisi bir arada oldum mu değmeyin keyfine....
Abi bu arada sen artık uğraşmıyorsun dimi bu balıklarla sinaritten aşağısı seni kesmez dimi abim:D:D:D sağlıkla selametle kamil abi daha bereketli avlar seninle olsun :helal::helal::helal: |
Kamil kardeşim sizleri gerçekten daha güzel ağılamak, misafir etmek isterdim.. Hatta sizinle sabahlamak isterdim ama sabah denize çıkacağımdan yanınızdan ayrılmak zorunda kaldım..Çay içinde ayrıca teşekkür ederim...
|
Vallah helal olsun be Kamil hocam bulduğun her fırsatta kendini hemen deniz kenarına bırakıyorsun.
Bu arada Aptullah abiyide tebrik ederim. Mahşallah seni hiç yanlız bırakmıyor. Gönül isterdi bol balıkla dönmenizi ama nasip bu kadarmış demek Bundan sonraki paylaşımının bol balıklarla süslemen dileklerimle...;) |
kamil biladerim öncelikle senin şu deniz düşkünlüğünü daha doğrusu sevdiğin dostlarınla beraber varsın balık olmasın keyfimiz olsun demene hayranım.:helal::helal:
dostların için işlerin müsaitse yer zaman hiç mühim olmuyor bunun içinde samimiyetin ve dostluğun için çok sağol.:) gelelim balık durumuna oralarda olabilecek şu zamanda en iyi hasılat desek bence abartılmz.;)ama kısa zaman sonra bu balıklar dahada çoğalacak ben inanıyorum.:) aptullah abiye gelince onu zaten herzaman takdir edebilirim.keşke iş olmasaydıda bende orada olup hep beraber birşeyler paylaşabilseydik.:) sağlık olsun günü gelir hep beraber buluşuruz :) |
kamıl abı balık avı hastalıgı ınsanı ne hallere sokuyor demı
ama sonucta hos sohbetın ve sıkı dostların oldugu bır ortam olduktan sonbra her zahmete deger tıpkı sızler gıbı dostlar olduktan sonra yorgunluk bıle boş gelır ınsana abım |
Kamil abicim Öner'e katılmamak elde değil.
suyla fazla haşır neşir olmaya başladın cidden :) Güzel birkaç trofe ilede süslersin sen böyle gidersen konularını. Hadi bakalım birlikte de avlanabilmek ümidiyle :) Teşekkürler paylaşım için. Rastgelsin ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bak bu kuzulardan tutacağız bu yıl;) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Saat 07:14. |