![]() |
Manzaralar
Arkadaşlar şöyle fotoları karıştırırken kendi makinama ait bir kaç manzara fotalarını gördüm ve toplayıp bir albüm yapayım ve siz sevdiklerimle paylaşmak istedim.
'' Sizce hangisi daha güzel '' [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
hangini seçeyimki hepsi birbirinden güzel.:helal::helal:
ayrı bi hobin galiba fotoğrafçılık senin :) |
öner abıııı sımdı oldumu yaaa
çesıt cesit manzaralar ve hangısıne baksan ayrı bır ıcı gıdıyo ınsanın valla :D:D:D:D paylasım ıcın tesekkurler abım |
Öner'im gitmediğin gezmediğin yer yok maşallah.
Hepsi ayrı bir hikaye ve ayrı bir güzellik. Paylaşım için teşekkürler. |
Hepsi biribirinden güzel.
|
Öner, imrendim doğrusu.Gerçekten güzel kareler yakalamışsın.Tebrikler.
|
Öner abi tartışmasız hepsi çok güzel..
Neden hepsi dersen.. İlk önce bizim Memleketimizin her köşesi ayrıbir cennet.. Sonra senin ustalığın.. Paylaşım için teşekkür ederim.. |
Herbiri birbirinden güzel. Ayırt etmeye imkan yok. Paylaşımın için teşekkürler.
|
Öner abi tekkelimeyle süper.
Bu arada kareleri çok güzel yakalamışsın tebrik ederim. Paylaşım için teşekkürler. |
Eline emegine saglık Önerim.:)
|
Saat 21:46. |