![]() |
Levrek Balığının Özellikleri...
Selam Dostlar..
İntennette bu gün dolaşırken güzel anlatımlı bir video gözüme çarptı.. Balıkcı Abimiz, Levrek balığına dokunurken nelere dikkat etmemiz gerektiğini, balığı nasıl tutmamız gerektiğini ve balık hakkında ayrıntılı bilgi vermekte .. Bende bu güzel videoyu sizlerle paylaşmak istedim..
|
Necati abi levreği yakalayalımda tutması kolay:D:D:D
Paylaşım için teşekkürler. |
Alıntı:
Necati abicim bilgiler için teşekkürler ellerine sağlık... |
Paylaşım için teşekkürler Necati..;)
Video'daki arkaşların dediği gibi levrek oltanıza takıldı çekmeye başladınız egerki boşluk verirseniz çekerken kafasını yarım derece döndürdümü aynen misina çıt gitti güzelim levrek...:D |
Necati kardeşim paylaşım için teşekkürler..
Ben oltacılığa başladığımda yaşım henüz 13_14 lerde usta oltacılar konuşurlardı,LEVREĞİ BOŞLU, ÇIPRAYI BOŞSUZ cekemezsin derlerdi.Zamanla tecrübeyle ne demek istediklerini daha iyi anlamış oldum... |
Güzel paylaşım olmuş.Levreği bilmeyenlere çok faydalı bence..Teşekkürler Necati.
|
necati abi paylaşım için teşekkürler bişey öğrenmek güzelşeydir amatör akadaşlar için güzel bir bilgi
|
çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler
emeginize sağlık |
necati abim çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler
emegine sağlık |
Alıntı:
Muratım oda olacak tabiiki Nasip.. Bilirsin ki denizden ne çıkacağı bazen belli olmuyor.. Bazen bakıyorsun yengeç takılı takıma bazen Mırmır Bazen Levrek çıkıyor.. Tecrübe ve yaşanmışlarla sabit..:D:D Alıntı:
Alıntı:
Bilirsin ki kaçan balık büyük olur..;) Birdahaki sefere sakın haaaaaa..:D:D:D Alıntı:
Buyur bak ..:oha: Sendemi bu işe kurban oldun abim..:confused: Geçmişler olsun..:'(:D Bazen anlatmak bir şey değiştirmiyor..;) Yaşamak lazım..;);) Alıntı:
Umarım fayda sağlar.. Alıntı:
Yenal kardeşim teşekkürler.. Alıntı:
Ben teşekkür ederim.. Alıntı:
Sizin yazlık civarında bu aralar çokmuş bilgine..;) Olurya yakalarsan dikkat et olurmu..;):D:D |
Saat 01:46. |