RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Azıcık geç oldu ama herkese selamlar.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7657)

brkknc 24-05-2010 21:48

Azıcık geç oldu ama herkese selamlar..

Herkese selamlar

Biraz geç oldu ama bu tarz siteleri kullanmakta biraz acemiyim sanırım kusura bakmayın, balık avı ile ilgili bir hayli site gezdim ama en güzeli Rastgelsin oldu, emeği geçen herkesin eline sağlık. Uzunca bir zaman ara verdiğim amatör balık avına 1 yıldır yeniden başladım.Ağırlıklı olarak Ildırı ve Dikili`ye gitmekteyim, herkese hayırlı avlar dilerim..

Aydın35 24-05-2010 22:50

Alıntı:

brkknc tafarından gönderildi (Mesaj 85330)
Herkese selamlar

Biraz geç oldu ama bu tarz siteleri kullanmakta biraz acemiyim sanırım kusura bakmayın, balık avı ile ilgili bir hayli site gezdim ama en güzeli Rastgelsin oldu, emeği geçen herkesin eline sağlık. Uzunca bir zaman ara verdiğim amatör balık avına 1 yıldır yeniden başladım.Ağırlıklı olarak Ildırı ve Dikili`ye gitmekteyim, herkese hayırlı avlar dilerim..

Sitemize ve ailemize hoşgeldiniz abi ıldırıdan bir hayli katılımcı mevcut inşallah beraber güzel avlara imza atarsınız saygılarımla.

Kamil ESEN 25-05-2010 06:27

Burak hoşgeldin.Keyifli forumlar..

brkknc 25-05-2010 06:59

hoşbulduk teşekkür ederim..

Necati ARAT 25-05-2010 07:26

Burak bey aramıza hoş geldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..

brkknc 25-05-2010 08:20

teşekkür ederim umarım güzel paylaşımlar olur Necati bey..

Yağız DEMİR 25-05-2010 09:03

Alıntı:

Herkese selamlar

BURAK ABI ARAMIZA HOS GELDIN BALIK AVINA UZUNCA BIR SURE ARA VERMISSIN AMA BAK BALIKLAR PESINIBIRAKMAMIS :d COK KEYIFLI BIR HOBI VALLA
KALICI PAYLASIMLAR DILERIM

brkknc 25-05-2010 09:44

sağol Yağız kardeş bu işe bulaştınmı araya zamanda girse çıkamıyorsun işte, künyeden anladığım ikamet bostanlı sanırım, hemşeriyiz, görüşmek üzere..

adolomorola 25-05-2010 17:04

Alıntı:

Herkese selamlar

Burak hoşgeldin ;)
Keyifli paylaşımlar dilerim...;)

brkknc 25-05-2010 19:25

sağol Öner inşallah güzel muhabbetler yaparız..

Saat 13:28.