![]() |
herkese rasgele
merhaba ben sitenize yeni üye oldum , izmirde yasıorum . Balık tutmayı ve denizi çok sewiyorum ama izmirde hiç balık tutma şansım olmadı . kıyı olabilir açık deniz olabilir bütün tavsiyelerinizi dinlemek isterim:) bu günlerde balık tutmayı çok istiorum izmirde ne gibi malzemeler gerekli veya ne tür balık tutabilirim kıyıdan bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa :)
|
Alıntı:
|
UGUR KARDES aramıza hosgeldın av konusunda herkez sana fıkır verecegınden emınım ama obur ayın ortasında sıtemızın yapacagı tekne organızasyonu var konusu acıldı eger ılgılenırsen o konuya gırıp bır bak ılgını cekerse ısmını yazdır derım cunku orada ole abıler - kardesler - ablalar ve ustalarla tanısma sansın olacak kı ogun sana cok faydası olacak emınım
|
aramıza hoş geldin yağız kardeşime katılıyorum balık ustalarının hepsi orada olucak kafana takılan nevarsa herşeyi sana rağatlıkla anlatırlar keyif alıcağın birgün yelken aç derim hadi şansın bol olsun şimdiden rastgelsin
|
Uğur kardeşim aramıza hoş geldin kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.
|
Uğur kardeşim aramıza hoş geldin..
Şu anda forumumuzda gerekli bilgilerin tamamı var.. Bundan sonra yapacağın avlarda başarılar dilerim.. Keyifli paylaşımlar.. |
Saat 13:43. |