![]() |
Tanısma
merhaba ben foruma daya yeni üye oldum sayılır , izmir'de oturuyorum ve burda çok fazla balıkla ilgilenen tanıdığım yok, yeni dostlarla veya abi ablalarımla görüşüp hatta buluşup bana izmirde balık tutmayı öğretmelerini istiorum. Eğer bana yardımcı olmak isteyen rastgelsin üyeleri varsa email veya telefon verebelirim :) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
şimdiden teşekkürler :) |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bu konuyu zaten açmışsınız niye bu konuyu açma gereği duydunuz bilmiyorum. Tavsiyem kesinlikle bir engeliniz yoksa organizasyonumuza katılın ;) Orda bol bol sohbet etme şansınız olur tüyoları alırsınız 1. ağızdan :) |
Aramıza hoşgeldiniz.Organizasyona katılımanız tanışma ve ileride balık arkadaşları edinme açısından faydalı olacaktır diye düşünüyorum.Rastgelsin..
|
Aramıza hoşgeldiniz.. Katılımlarınızı bekliyoruz :)
Bildiğimiz herşeyi öğretmeye biz hazırız ;) bunun için burdayız.. Yukarda söylendiği gibi organizasyona katılırsanız hem balıkçılık anlamında birşeyleri birinci ağızdan öğrenirsin hemde balıkçı arkadaşlar edinebilirsin :) Saygılarımla :) |
Aramıza hoş geldiniz..
Keyifli ve kalıcı forumlar dilerim.. |
Hoşgeldiniz,
Sohbet ve paylaşımlarınızda devamlılık dilerim. |
uğur bey hoş geldiniz iyi forumlar
|
ugur kardes aramıza hosgeldın tekne organızasyonumuza katılırsan cok ıyı olur ole ustalarla ole arkadaslarla tanısacankı bole bır an asla kacmaz derım
|
Saat 22:56. |