![]() |
Lidaki, Saz Arkadaşlar ve Koro Şefi :)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Fazla söze gerek yok sanırım. |
Tebrikler Tago
|
tebrıkler taygun cupra harika görünüyor.dahada irileri denkgelir inş.
|
Sapık sabahın köründe balığa gidiyo heralde : )
Rüyasında bile balık görüyo.. Alıntı:
|
:deli: Kardeşim tebrik ederim harika umarım kiloluklarını avlıyacaz seninle
|
tago tebrik ederim.izmire geldigim zaman bi av partisi düzenliyelim senle ;)
|
tebrıkler tago ee koro şefıde gıttı sırada kım var
|
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
işte çuprayı yakalayan olta daha önceden burda paylaşmıştım. Eğer çupra lidaki yakalamak isteyen varsa buyursun. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Heyyyttt be ne gündü o gün :) Sabah daha ağarmadan genç yaşımızda sahilde olta atmak ne kadar güzel bir duyguydu bizim için sanırım bu avı kardeşimle beraber yapalı 2.5 sene oldu özledim o günleri be bu sezon açılsın yine karataşta av yapalım taygunum özledim oraları balığını yemesekte spor olsun tutar salarız..
İshak abim anıların depreşmesinde etkili olduğun , konuyu tazelediğin için teşekkür ederim :) |
.......................genç yaşımızda sahilde olta atmak ne kadar güzel bir duyguydu ......................
Amanda aman...Bak sen...:).Leyn genç adamlar artık siz büyüdünüzmü ki.....:oha:O günlerden bahseder iken, sanki 10-15 yıl öncesi gibi bahsediyorsunuz.:) Sizi gidi isparozlardan sorumlu devlet bakanlarım sizi....Sizi sevmeyen ölsün be...:P Hele bir havalar ısınsın....Ah iğdeler ah....Hele bir çiçek açmaya başlayın...Aha o zaman çupra kıyılamış demektir...Özledim be yahu...:'( |
Saat 21:36. |