![]() |
**YENİ**1.Rastgelsin Tekne org video
Rastgelsin.Org 1.tekne avı organizasyonu videoları.. İyi seyirler..
Manisa Team için ayrılan 4 tekneden biri olan Derin teknesinde yaşanan güzellikler ortada buyurun videoyalara..
Rastgele balık avı organizasyonu 13.06.2010 çakabey teknesindeki grubtan organizasyonda emeği gecen herkese teşekkürler..
Moderatörlerimizden Cem kardeşimizin hazırladığı klip.. iyi seyirler..
|
Öner'im emeğine sağlık güzel bir çekim olmuş..
Bu videoyu izlerken dönüş yolunda katılımcı arkadaşlarımızın gözlerindeki mutluluğu görünce RASTGELSİN ORG. olarak yöneticilerimizle birlikte çok güzel bir iş yaptığımızı daha iyi anladım.Katılımcı arkadaşlarımızı mutlu bir halde görünce inanın ki içim huzur doldu... Bu arada Öner'im denizlerimize yeni bir kaptan daha yerişiyor...:D :D :D Kendisini kutluyorum. :helal: :helal: |
Öner kardeşim emeğine sağlık süper bir çekim ve tanıtım.Paylaşımdan dolayı teşekkürler.
|
Bravo Öner.İyi iş çıkarmışsın.Teşekkürler.
|
abicim Gercekten de süper video olmuş her anı ayrı ayrı görüntülemişin eline sağlık...
|
Güzel çalışma olmuş,eline sağlık.
|
öner abı emegıne saglık yanlıs SEYİT balıkcılıkta solladı senı bırde kaptanlıgı kapmıs nasıl yetısecen onun hızına merak edıyom valla :D
|
Öner hocam allah içinize sindirsin, çok güzel bir gün geçirmişsiniz, en çok da yüzme kısmı güzel olmuş o sıcakta..
|
Herkesin keyifler tıkırında balık var, muhabbet var, karpuz var, denizede girmişsiniz :D Daha ne olsun be yav :)
Yalnız seyit hem oltacılıkta, hem kaptanlıkta harika :D Boynuz kulağı geçti bile galiba öner abi :D |
aferim öner;) 10:D:D
|
Saat 14:15. |