RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Beceremediğim tekne ama; Süleyman Abi varsa farketmez (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7766)

Hasan BALIKÇI 17-06-2010 20:32

Beceremediğim tekne ama; Süleyman Abi varsa farketmez

Sevgili dostlarım beni herzaman kıyılarda görüyordunuz ama bu defa ikincisi olan tekne ile balık avına yağız ilker kardeşlerim ve süleyman abimizin ısrarları ile katılmak zorunda kaldım.:)
hastaya ilaç sorulurmu misali :Dyok yok gerçekten canım sıtkındı işimde yoktu o yüzden evde sıcakta oturmaktansa hem sevdiklerimle hemde sevenlerimle beraber sohbete gittim.:)

iyikide gitmişim çok güzel bir gün geçirdik sadece benim teknenin livarına düşmem hariç :D:Dbu arada ezilen uskumrudan özür diliyorum.:D

yazımdan anlışalacağı gibi çok neşeli bir gün geçirdik süleyman abimizin sevecen ve babacan tavırları dostluğumuzun bir kademe daha yükseldiğini gayet rahat bir ortam olduğunu anladıktan sonra espiriler fıkralar havada uçuşuyordu :D:D

bak burdan söylüyorum lütfen beni birdaha çağırmayın :Dkıyı avından vaz geçmeeeem :D

dostlarım resimlere bi bakalım neşelimiydik.;)hepinize bu avdan çok daha iyilerinin nasip olmasını diliyorum :)

yolculuk

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

kankiler

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [url=http://[/URL]

balık yoksa kiraz var :D

çok sıcaktıya terlemiş :D

sen terlettin yağızı yukarda süleyman abi ona gülüyon demi:D:

[IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [/IMG]

balık zamanı başladımı geçmi kaldık?

[IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [/IMG]

çok kızmıştı süleyman abimiz ama barıştık

ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

DAHA KEYİFLİ VE BEREKETLİ AVLAR SİZLERİN OLSUN

Anıl ÜNALAN 17-06-2010 20:50

Tebrikler Süleyman abi Hasan Balıkçı beyi sonunda tekneye güle oynaya çıkartmayı başarabildin :D Sırada Ayyüzlüm var orayada bekliyoruz :) biraz esmerleşmen lazım bak bana zenci oldum :)

İstavritin maşallahı var abi güzelmiş :) uskumru çok erken saatlerde çalışıyormuş bilgine ;) :)

Hasan BALIKÇI 17-06-2010 20:57

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 87279)
Tebrikler Süleyman abi Hasan Balıkçı beyi sonunda tekneye güle oynaya çıkartmayı başarabildin :D Sırada Ayyüzlüm var orayada bekliyoruz :) biraz esmerleşmen lazım bak bana zenci oldum :)

İstavritin maşallahı var abi güzelmiş :) uskumru çok erken saatlerde çalışıyormuş bilgine ;) :)

yeğen seve seve ben tekneyi sevmeye başladım :D:Ddermişim :D:D
yok yeğenim biriki sevdiğim dostuma sözüm var sanada birseferliğine evet dicem sıranı bekle ama önce denizkızı bahar ablan ve gökhan abine sözüm var ;)

kaptankarabulut 17-06-2010 21:00

Evet Anıl'ım geliş gidiş bu Hasan Balıkcı'yı biz tekneye adepde edeceğiz.:D :D :D Bu arada sırtıda başlıyo yavaş yavaş...:helal: :helal:.

adolomorola 17-06-2010 21:23

Çok güzel bir gün geçirmişsiniz,tüm ekibi kutlarım ;)

Yanlız bir söz vardır üç kere ara vermeden ardı ardına,ayrı ayrı günlerde,tekneye binen veya tekne avı yapan tekneci oluyor derler.

Hasan abi senin kaçıncı oldu zokayı tutmayasın :soru::soru:

Kamil ESEN 17-06-2010 21:28

Maşallah Süleyman abi çırakları iyi yetiştiriyor.Muhabbetiniz daim olsun.Rastgelsin.

Hasan BALIKÇI 17-06-2010 21:31

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 87284)
Maşallah Süleyman abi çırakları iyi yetiştiriyor.Muhabbetiniz daim olsun.Rastgelsin.

sağol kamil kardeşim sanada metin abimizin çok selamı var kamil hocam gelsin herzaman başımın üzerinde yeri var diye binkere söyledi

bu resmide senin için çekildik

The Lunatic 17-06-2010 21:37

Hasan Abim sakın kıyıları öksüz bırakmayasın. ;)
Organizasyon günü Necati Abi ve Yağız Abi'ye de söyledim, özledik paşa team in bol paşalı fotoğraflarını...

Taygun KOCABIYIK 17-06-2010 21:47

Güzel olmuş güzel maşallah :)
Hasan abi bak Ayyüzlümün kaptanı çağırmış onada gel miçosu olarak bende gel diyorum ısrarla :)

Hasan BALIKÇI 17-06-2010 21:48

Alıntı:

The Lunatic tafarından gönderildi (Mesaj 87289)
Hasan Abim sakın kıyıları öksüz bırakmayasın. ;)
Organizasyon günü Necati Abi ve Yağız Abi'ye de söyledim, özledik paşa team in bol paşalı fotoğraflarını...

merak etme uğur biladerim ;)benim yerim kıyılar ;)bu sadece sevenlerimi sevdiklerimi ziyaret yoksa ben anlamam bu işten ;)

paşalar beni çağırıyor :D

Saat 21:47.