![]() |
Beceremediğim tekne ama; Süleyman Abi varsa farketmez
Sevgili dostlarım beni herzaman kıyılarda görüyordunuz ama bu defa ikincisi olan tekne ile balık avına yağız ilker kardeşlerim ve süleyman abimizin ısrarları ile katılmak zorunda kaldım.:)
hastaya ilaç sorulurmu misali :Dyok yok gerçekten canım sıtkındı işimde yoktu o yüzden evde sıcakta oturmaktansa hem sevdiklerimle hemde sevenlerimle beraber sohbete gittim.:) iyikide gitmişim çok güzel bir gün geçirdik sadece benim teknenin livarına düşmem hariç :D:Dbu arada ezilen uskumrudan özür diliyorum.:D yazımdan anlışalacağı gibi çok neşeli bir gün geçirdik süleyman abimizin sevecen ve babacan tavırları dostluğumuzun bir kademe daha yükseldiğini gayet rahat bir ortam olduğunu anladıktan sonra espiriler fıkralar havada uçuşuyordu :D:D bak burdan söylüyorum lütfen beni birdaha çağırmayın :Dkıyı avından vaz geçmeeeem :D dostlarım resimlere bi bakalım neşelimiydik.;)hepinize bu avdan çok daha iyilerinin nasip olmasını diliyorum :) yolculuk [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kankiler [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [url=http://[/URL] balık yoksa kiraz var :D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] çok sıcaktıya terlemiş :D [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sen terlettin yağızı yukarda süleyman abi ona gülüyon demi:D: [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [/IMG] balık zamanı başladımı geçmi kaldık? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [/IMG] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] çok kızmıştı süleyman abimiz ama barıştık [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
DAHA KEYİFLİ VE BEREKETLİ AVLAR SİZLERİN OLSUN |
Tebrikler Süleyman abi Hasan Balıkçı beyi sonunda tekneye güle oynaya çıkartmayı başarabildin :D Sırada Ayyüzlüm var orayada bekliyoruz :) biraz esmerleşmen lazım bak bana zenci oldum :)
İstavritin maşallahı var abi güzelmiş :) uskumru çok erken saatlerde çalışıyormuş bilgine ;) :) |
Alıntı:
yok yeğenim biriki sevdiğim dostuma sözüm var sanada birseferliğine evet dicem sıranı bekle ama önce denizkızı bahar ablan ve gökhan abine sözüm var ;) |
Evet Anıl'ım geliş gidiş bu Hasan Balıkcı'yı biz tekneye adepde edeceğiz.:D :D :D Bu arada sırtıda başlıyo yavaş yavaş...:helal: :helal:.
|
Çok güzel bir gün geçirmişsiniz,tüm ekibi kutlarım ;)
Yanlız bir söz vardır üç kere ara vermeden ardı ardına,ayrı ayrı günlerde,tekneye binen veya tekne avı yapan tekneci oluyor derler. Hasan abi senin kaçıncı oldu zokayı tutmayasın :soru::soru: |
Maşallah Süleyman abi çırakları iyi yetiştiriyor.Muhabbetiniz daim olsun.Rastgelsin.
|
Alıntı:
bu resmide senin için çekildik [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Hasan Abim sakın kıyıları öksüz bırakmayasın. ;)
Organizasyon günü Necati Abi ve Yağız Abi'ye de söyledim, özledik paşa team in bol paşalı fotoğraflarını... |
Güzel olmuş güzel maşallah :)
Hasan abi bak Ayyüzlümün kaptanı çağırmış onada gel miçosu olarak bende gel diyorum ısrarla :) |
Alıntı:
paşalar beni çağırıyor :D |
Saat 21:47. |