RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   İZMİR / Urla'dan sevgilerle (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7775)

Kermit 20-06-2010 07:26

İZMİR / Urla'dan sevgilerle

Merhaba ben Oğuz . Öncelikle sitede emeği geçenlere teşekkür ederim. Urladan katıldım aranıza umarım sorunsuz bi şekilde bende sizlerle anlaşabilirim . Balık avcılığını çok severim ancak herdefasında kayıkla avlanma kısmet olmuyor nakit sıkıntısı yüzünden (: arasıra kayıktan onun haricinde ise bolbol kıyıdan avlarım (: böyle yani. teşekkürler.

Yağız DEMİR 20-06-2010 07:46

oguz kardes aramıza hosgeldın keyıflı paylasımlar dılerım umarım bırgun tanısmak nasıp olur bakarsın bırgunde balıka cıkarız

Kermit 20-06-2010 08:10

inşallah Yağız abi . memnun oldum tanıştığımıza (:

Kamil ESEN 20-06-2010 08:58

Alıntı:

Kermit tafarından gönderildi (Mesaj 87419)
Merhaba ben Oğuz . Öncelikle sitede emeği geçenlere teşekkür ederim. Urladan katıldım aranıza umarım sorunsuz bi şekilde bende sizlerle anlaşabilirim . Balık avcılığını çok severim ancak herdefasında kayıkla avlanma kısmet olmuyor nakit sıkıntısı yüzünden (: arasıra kayıktan onun haricinde ise bolbol kıyıdan avlarım (: böyle yani. teşekkürler.

Oğuz hoşgeldin.Bu büyük ailedeki kişileri tanıdıkça illaki biryerlerde rastgeleceksindir.Beraber av yapabilmek ümidiyle..

Taygun KOCABIYIK 20-06-2010 09:42

Oğuz hoşgeldin. Kamil hocamızın dediği gibi inşallah birlikte avlanabilmek dileğiyle.

Aydın35 20-06-2010 10:05

Oğuz kardeşim aramıza hoşgeldin birgün tanışmak ümidiyle rastgelsin.

yenal45 20-06-2010 10:31

oğuz karadeşim aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim buradan biz leri takip edersen nasıl bir aileye geldiğini görürüsün inşalllah birgün avyapmak ümiydiyle rast gelsin

Kermit 20-06-2010 11:14

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 87423)
Oğuz hoşgeldin.Bu büyük ailedeki kişileri tanıdıkça illaki biryerlerde rastgeleceksindir.Beraber av yapabilmek ümidiyle..

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 87427)
Oğuz hoşgeldin. Kamil hocamızın dediği gibi inşallah birlikte avlanabilmek dileğiyle.

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 87430)
Oğuz kardeşim aramıza hoşgeldin birgün tanışmak ümidiyle rastgelsin.

Alıntı:

yenal45 tafarından gönderildi (Mesaj 87432)
oğuz karadeşim aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim buradan biz leri takip edersen nasıl bir aileye geldiğini görürüsün inşalllah birgün avyapmak ümiydiyle rast gelsin

ilginiz için hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar . inşallah birgün avlanmak nasip olur sizlerle birlikte (:

Hasan BALIKÇI 20-06-2010 11:39

oğuz kardeşim aramıza hoşgeldin :)sevgi saygı hoşgörü olduktan sonra elbette anlaşırız.;)
kıyıdan avlandığını okudum demekki anlaşabiliriz.:D

keyifli paylaşımlar dilerim.:)

Kermit 20-06-2010 13:35

teşekkürler Hasan abi , anlaşacağımızı umuyorum böyle güzel sitede ve güzel insanlarla (:

Saat 21:57.