![]() |
Urla İskele'den Selam
Tüm arkadaşlara selamlar
yeni bir amatör balıkçı olarak aranıza katılıyorum. Balık merakım uzun süredir hedeflediğim ufak bir tekne sahibi olunca arttı. Şimdi elimden geldiğince her hafta en az bir kere balığa çıkıyorum. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Herkese rasgelsin |
Alıntı:
Alp abi aramıza hoş geldin.. Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. Üstadlarımız her konuda yardımcı olup tecrübelerini paylaşacaktır.. |
Sevgili Alp aramıza hoşgeldin.
Benim de nacizane bir teknem var Urla Özbek köyünde bağlı, yazın fırsat buldukça, kışın ise hemen her hafta sonu balığa gidiyorum. Çeşmealtı tarafı Raif kaptan ve İbrahim kardeşimizden, Özbek, Gülbahçe körfezi, Uzunadanın mordoğan tarafı ise Deniz kızı, Gökhan ve benden sorulur. burada paylaşım çok, bencillik hiç yok. kesinlikle tüm sorularına cevap bulursun diye düşünüyorum. Görüşmek üzere, Rastgele :) |
hoş geldiniz keyifli paylaşımlar ;)
|
Alp abi hoşgeldin bende urla iskelede oturuyorum amatör balıkçıyım çok keyif alıyorum inşallah ilerleyen dönemlerde profesörce avcılık yapacağım . inşallah bigün birlikte ava çıkmak nasip olur iyi vakit geçirmen dileğiyle .
|
Alp abi aramıza hoşgeldin keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.Rastgelsin
|
aramıza hoş geldin.:):)urla da olman senin için güzel bir avantaj :)yardımcı olacak arkadaşlar olacaktır tekne konusunda ;)
|
Alp kardeşim aramıza hoşgeldin, umarm[Iım keyifli sohbetler yaparsın iyi akşamlar dilerim..
|
Alp kardeşim aramıza hoş geldin kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Kafana takılan her konuda elimiz erdiğince dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya çalışırız..
|
armıza hoş geldin kardeşim avın her zaman bereketli olsun
|
Saat 19:09. |